De eerstvolgende bijeenkomst van de ontwikkelgroep van Professionals FNV is op:

dinsdag 6 september
in de zandtrechters achter het Centraal Station in Utrecht

Deze bijzondere locatie vind je aan de Veilinghavenkade 4-8, de routebeschrijving staat onderaan de uitnodiging.

We starten om 17 uur, met een introductie van professionals en onze werkwijze.
Om 18 uur eten we samen, waarna we om 18:45 uur beginnen met het inhoudelijke programma. Daarin gaan we verder met de 11 interventies en wellicht raken we ook in gesprek over de workshops van professionals.
Om een uur of 21:00 eindigen we de avond weer met een borreltje.

Wil je, in verband met de catering, laten weten of je komt en of je mee-eet? Dat kan via joukien.haan@fnv.nl

We  hopen je 5 september weer te ontmoeten!
De extra bijeenkomst van 30 september is verschoven naar 20 oktober, van 16:00 – 21:00 uur

Routebeschrijving naar de zandtrechters

Met de trein?

Neem vanaf het Centraal Station de uitgang Jaarbeursplein, vervolgens linksaf over de Croeselaan tot de oversteekplaats iets voorbij hoofdkantoor Rabobank (met de 2 torens). Steek de Croeselaan over en neem de Van Zijstweg (= 2-baansweg langs de Jaarbeurs). Loop circa 200 meter rechtdoor langs de ingang van restaurant De Veiling en 50 meter later verschijnen de U-trechters.

Met de auto?

Ruime (betaalde) parkeergelegenheid is er op P4 Jaarbeurs Utrecht op ca. 200 meter loopafstand . P4 ligt aan de ‘Truus van Lierlaan’ (of volg de borden ‘jaarbeurs’ en P4). Vanaf P4 is het een paar minuten lopen naar de U-trechters: vanaf de uitgang P4 oversteken, linksaf slaan en het pad (met bocht naar rechts) tussen kanaal en P2 vervolgen,  naar de Nelson Mandelabrug. Oversteken, linksaf slaan richting Rabotoren, over de brug lopen en na na 30 meter het voetpad rechts naar de U-trechters nemen.  Gratis parkeren kan, mits er plaats is, langs het kanaal aan de Kanaalweg of in de woonwijk aan de Veilinghavenkade.