De elevator pitch: in 20 seconden zeggen wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. Het is handig om altijd jouw ‘mondelinge visitekaartje’ te hebben, bijvoorbeeld bij het solliciteren naar die geweldige baan of in gesprek met die specialist op een netwerkborrel. Hulp nodig bij het opstellen van jouw perfecte pitch? Schrijf je nu in voor de workshop Elevator pitch.

Wat ga je doen?

In een inspirerende workshop onder begeleiding van presentatiecoach Karen de Vries leer je jouw kwaliteiten kort en krachtig te verwoorden tot een ideale elevator pitch. Samen met de coach train je om jouw elevator pitch op overtuigende wijze faco to face te presenteren.

Aanmelden workshop Elevator pitch

Deelname aan de workshop is gratis voor leden. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

De workshop vindt plaats op:

Woensdag 8 maart 2017, in Utrecht
Start workshop 13:00 – 18:00

Nog geen lid, wel deelnemen?

Ben je nog geen lid, maar wil je wel heel graag deelnemen aan de workshop? Maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-. Dan geniet je van alle voordelen van het lidmaatschap en ben je van harte welkom op de workshop Elevator pitch!