Tijdens de ICT Meet Ups kun je naar keuze twee van deze vier workshops volgen:

Een goed gesprek

(Effectief) communiceren kun je leren, bijvoorbeeld door contact te maken met open vragen. Goed luisteren, doorvragen, samenvatten en feedback geven komen allemaal aan de orde in workshop.

Talent in beeld

Jouw talenten – ook wel kernkwaliteiten – zijn de specifieke sterktes die kenmerkend zijn voor jou. Kernkwaliteiten zijn de positieve punten die een ander als eerste over jou noemt. Bij kernkwaliteiten horen ook valkuilen, allergieën en uitdagingen. In deze workshop breng je die allemaal in kaart en neem van ons aan: dat wordt een hele leerzame ervaring!

Wijs in LinkedIn

Jouw LinkedIn profiel is eigenlijk een openbaar cv, dat iedereen kan bekijken. In een korte workshop leer je hoe je profiel zo opzet, dat het recht doet aan jou, je kennis, vaardigheden en ervaring. Daarna ga je in kleine groepjes elkaars profiel bekijken, bespreken en zo nodig verbeteren.

Plezier in netwerken

Netwerken is niet alleen heel nuttig, maar óók heel leuk! Je bouwt een netwerk door gebruik te maken van social media. Maar ook door jezelf te presenteren in gezelschap en contact te leggen met anderen. Tips en tricks daarvoor krijg je in deze workshop!

Aanmelden voor ICT Meet Ups

Onze ICT Meet Ups starten om 17:30 (met een lichte maaltijd) en zijn rond 21:15 afgelopen.. Laat je contactgegevens achter en geef je voorkeur(en) aan.
  • De ICT Meet Ups vinden plaats op:
  • Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin je werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.