Soms moet je even de tijd nemen om stil te staan bij wie je bent en wat je doet. Zijn werk en privé in balans, ga je met plezier naar je werk? En weet je precies waar je goed in bent? FNV nodigt jou uit voor de FNV Dienstendag op 12 april in Utrecht. Samen met ervaren coaches kun je daar in onze workshops veel leren over jezelf, je drijfveren en je loopbaan. En het goede nieuws is: je mag je collega meenemen! Zo kan hij/zij kennismaken met een vakbond die zich (ook) bezig houdt met persoonlijke ontwikkeling. Deelname aan de dag is gratis, ook voor je introducee.

Op de Dienstendag zijn er 7 workshops waaruit je er 2 kunt kiezen:

De Dienstendag is voor alle werknemers in Beveiliging, Finance, Flex, ICT, Overige Zakelijke Dienstverlening en Schoonmaak.

Je bent welkom vanaf 10:15. De eerste workshop-ronde start om 11:00 uur. Het einde van de tweede workshop ligt rond 15:30 uur. Daarna sluiten we af met een hapje en een drankje..

Ken je energievreters

Op je werk zijn er veel zaken waar jij je druk over kunt maken, maar waar je niets aan kunt doen. Energievreters zijn het. Als je daar veel aandacht aan geeft, wordt je boos, moe en kan het zelfs tot frustratie leiden. Je wordt reactief. Maar er zijn ook zaken waar je wel invloed op hebt. Dit zijn zaken die je kunt veranderen. En als je dat doet, wordt je proactief. In deze workshop leren we je het onderscheid te maken. Ook geven we je handvatten om morgen de strijd met energievreters op je werkplek aan te gaan en weer plezier, rust en balans te vinden.


Terug naar overzicht

Ken je kern

Elk mens heeft kwaliteiten. Sommige kwaliteiten hebben we aangeleerd en in de loop van het leven ontwikkeld. Andere kwaliteiten hebben we van nature: de kernkwaliteiten. Het zijn de specifieke sterke kanten, krachten of positieve eigenschappen waar we bij iemand direct aan denken. Maar… soms schiet je weleens door en dan wordt je kracht tegelijkertijd je zwakte. Ofwel, teveel van het goede. Ben jij benieuwd naar jouw kernkwaliteiten, je valkuilen en je uitdagingen? Kom dan naar deze workshop!


Terug naar overzicht

Persoonlijke flexibiliteit

Hoe ga je gemakkelijker om met wat er op je pad komt? Hoe weet je wat je echt wilt en hoe krijg je dat dan voor elkaar? Veel van wat we doen, doen we volgens patronen en die bepalen of we verder komen in het leven. Soms is deze automatisch piloot juist waardoor het vastloopt: we krijgen niet de resultaten die we willen of komen allerlei (onbewuste) beperkingen tegen. Dat is wanneer je meer persoonlijke flexibiliteit wilt ontwikkelen.


Terug naar overzicht

Persoonlijke leiding

Hoe haal ik het beste uit mezelf, zorg ik voor de juiste mind-set, word ik proactief en neem ik de leiding? Hoe kan ik anderen faciliteren in hun groei? Vanuit die groei mind-set, ga je in deze workshop een persoonlijk plan maken. Hierbij maak je gebruik van een aantal handvatten en modellen die je helpen om zelf de regie te nemen.


Terug naar overzicht

LinkedIn en digitaal netwerken

In deze workshop legt Judith de Pagter, sinds 2010 zelfstandig LinkedIn expert, uit hoe jij een onderscheidend LinkedIn profiel kunt maken. LinkedIn is zoveel meer dan even de vakjes invullen en klaar. Op enthousiaste wijze worden de deelnemers aan de hand van een van de profielen uit de zaal stap voor stap meegenomen via tips & tricks hoe je jouw LinkedIn profiel met kop en schouders boven die van anderen uit kunt laten steken. We gaan er bij deze workshop wel vanuit dat je ten minste een LinkedIn account hebt aangemaakt en enige ervaring hebt met LinkedIn. Tevens besteedt Judith aandacht aan het opbouwen en uitbreiden van je netwerk via LinkedIn.


Terug naar overzicht

Oplossingsgericht gesprek voeren

Soms loopt een gesprek finaal uit de hand. Hoe komt dat? Hoe krijg je de regie weer terug? Hoe zorg je dat je in gesprek blijft. Ervaar en leer hoe je een gesprek dat dreigt te ontsporen weer terug buigt.


Terug naar overzicht

In gesprek met je baas

In de meeste cao’s zijn afspraken opgenomen over gesprekken met je baas. Soms staan de afspraken er al lang in, maar in de CAO Schoonmaak bijvoorbeeld, is die afspraak net nieuw. Zo’n gesprek kan best spannend zijn. In deze workshop leer je hoe je je goed voorbereid op zo’n gesprek, hoe je je eigen mening geeft en bij je punt blijft.


Terug naar overzicht

De Dienstendag is voor alle werknemers in Beveiliging, Finance, Flex, ICT, Overige Zakelijke Dienstverlening en Schoonmaak.Je wordt pas geregistreerd als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en op verzenden klikt.