Op woensdag 6 april 2016 houdt Professionals FNV op de High Tech Campus in Eindhoven in de boerderij, samen met collega’s van FNV metaal een lunchbijeenkomst over de rechten en plichten van medewerkers bij beoordelingsgesprekken.

Vanaf ongeveer 12:00 uur zal bondsjurist Ton Hahn uitleggen wat de nieuwe wetgeving met de beoordelingsgesprekken te maken heeft en hoe je daar als professional mee kunt omgaan.

Jouw beoordeling en de WWZ
Een slechte beoordeling ‘hakt erin’. Zeker als je al jarenlang goede evaluaties had. Sinds de invoering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) in 2015 moeten werkgevers een ontslag goed onderbouwen. Beweert de werkgever dat je niet goed functioneert? Dan moet hij dit aantonen. Werkgevers lijken de beoordeling nu meer dan voorheen te gebruiken als middel voor dossieropbouw. Maar wat zijn nu eigenlijk jouw rechten en plichten op dit vlak?

Advies en ondersteuning

De FNV kan je hierbij adviseren en ondersteunen. Mr. A.H.J. Hahn, een van de FNV-specialisten op het gebied van arbeidsrecht, geeft tijdens de lunchbijeenkomst tekst en

uitleg over de beoordelingssystematiek en ontslag vanwege niet goed functioneren. Na de presentatie is er volop gelegenheid om je vragen hierover te stellen.

 

 

Iedereen is van harte welkom bij de bijeenkomst.
Er zijn geen kosten aan verbonden en voor de lunch wordt gezorgd.
Meld je wel even voor 4 april’16 aan via e-mail  
ger.klinkenberg@fnv.nl.

 

We zien je graag op 6 april!