‘Geloof in jezelf. Je kracht vergroten.’
‘Inzichten in patronen en het doorbreken daarvan.’
‘Inspiratie voor meer!’
‘Leuk, ik heb breder leren kijken.’
‘Inspiratie voor een doelgericht leven.’
‘Bezinning en bewust worden.
‘Handvaten voor persoonlijke ontwikkeling.’
‘Een valkuil kan je kernkwaliteit tevoorschijn halen.’

Dat is zomaar een greep uit de enthousiaste reacties van de vrouwen die op 18 april naar De Proeverij van FNV Bouwen&Wonen kwamen. Bij bouwondernemingen werken veel vrouwen in uitvoerende, technische en administratieve (uta) functies. Daarom organiseerde FNV Bouwen&Wonen speciaal voor hen  deze Proeverij, waar zij kennis konden maken met verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in hun baan en privéleven.

Deze tweede editie, die plaatsvond in Utrecht, was een groot succes: de bezoeksters beoordeelden de workshops met gemiddeld een 8,5!

Kennismaken en ‘proeven’ bewust worden

De deelneemsters konden – na een lichte maaltijd – kiezen uit drie verschillende workshops: ‘De kracht door uitstraling’, ‘Van stress naar brandstof: benut je inner power’ en ‘Ken je kern’. In anderhalf uur namen zij een voorproefje van de verkorte trainingen. De complete workshops kunnen de deelneemsters later eventueel – als lid van FNV Bouwen&Wonen – helemaal volgen.

Hoge waardering

Na afloop van elke workshop vulden de deelneemsters een evaluatieformulier in. Daaruit bleek hoe goed ze ons initiatief ontvangen: het gemiddelde cijfer was maar liefst een 8,5! Zo werd de begeleiding van de workshops omschreven als ‘Super, heel toegankelijk’, ‘Perfect, heerlijk om naar te luisteren en erg leerzaam’, ‘Erg leuk, enthousiast’ en ‘Professioneel en spontaan’.

Na die mooie complimenten gaat FNV Bouwen&Wonen, samen met Professionals FNV, De Proeverij vervolg geven in andere regio’s. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar uta@fnv.nl!