Ontmoeten, samenwerken en verder komen

Als professional wil je zelf de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling. Maar hoe doe je dat? Hoe reageer je op continue en snelle veranderingen? Hoe zorg je er voor dat je plezier houdt in je werk, dat jouw professionaliteit van toegevoegde waarde blijft als steeds meer werk door machines en robots wordt overgenomen? Hoe houd je in de vaart van al die ontwikkelingen ook de balans met je privéleven en je gezondheid……. en de verantwoordelijkheden die je hierbij voelt?

Elke professional heeft met dit soort vragen te maken. Het maakt niet uit in welke branche je werkt, of je nu junior of senior bent of hoe jouw privé situatie er uit ziet.

Platform voor professionals

Professionals FNV wil een platform creëren voor ambitieuze professionals, die zich willen ontwikkelen in werk en privé. Zij faciliteert en ondersteunt professionals in het zoeken naar een antwoord op de vragen die zij hebben, door gelijkgestemden op diverse manieren samen te brengen rondom thema’s die belangrijk zijn op het gebied van leven en werken. Professionals FNV wil haar aanbod nauw aan laten sluiten op de behoeften van de doelgroep en heeft hiertoe een ontwikkelgroep van jonge en wat oudere professionals in het leven geroepen die samen met bestuurders de behoefte van de doelgroep in kaart brengt en diensten ontwikkelt.

FNV voor sterke mensen

Met Professionals FNV  richt de FNV zich niet alleen op collectieve arbeidsvoorwaarden, maar faciliteert ook in persoonlijke ontwikkeling op individueel niveau. Dit nieuwe concept geeft professionals inzicht in de ontwikkelingen in deze tijd en een blik in de toekomst waardoor je je beter kunt focussen op hoe je je wilt en kunt verhouden tot de veranderende wereld. Professionals FNV brengt mensen in contact met elkaar. Door verschillende aansprekende werkvormen kun je je laten inspireren en samen met andere professionals je weg vervolgen.

Verder komen met Professionals FNV?

*Als professional kun je gebruik maken van ons aanbod, als individu of incompany. Denk dan bijvoorbeeld aan het bijwonen van netwerkbijeenkomsten, bijeenkomsten over de arbeidsmarkt nu en in de toekomst, workshops zoals het ontdekken van kernkwaliteiten, het maken van een elevator pitch, een workshop ‘kiespijn en keuzestress’, of een traject ‘focus op je loopbaan’. Aan veel van deze manieren om te ontmoeten en samen te werken kun je als lid van de FNV kosteloos deelnemen.
*De website www.fnvprofessionals.nl is een online platform dat je ondersteunt om het beste te halen uit zowel je werk als je privéleven. Het geeft informatie en tips over: cv & solliciteren, doorgroeien, op de werkvloer, salaris, werk & leven en nieuws & actualiteiten. De community op de site laat je als professional sparren met experts en andere professionals zodat je betere keuzes kunt maken.

Samenwerken met Professionals FNV?

*Heb je zin je bezig te houden met en input te leveren aan de richting en ontwikkeling van Professionals FNV? Wil je als trainer of sparringspartner andere professionals ontmoeten en met hen samenwerken?
*Of zou je liever een artikel schrijven of een blog voor de website? Of een thema inbrengen?
Neem contact met ons op:
contactformulier

Citaten van deelnemers

“Het traject heeft mij inzicht gegeven in mijn valkuilen, ingesleten patronen en sterktes. Door dít inzicht, kan ik nu een bewuste keuze maken op welke manier ik verder wil in mijn huidige baan. Dat geeft stevigheid aan mijn keuzes en besluiten. Dank jullie wel dat ik gebruik mocht maken van deze mooie workshops. Ik vond het waardevol”.
Renée, locatiemanager, als deelnemer aan traject ‘Focus op je loopbaan’

“Ik heb een heroriëntatie kunnen doen op mijn loopbaan na het vervallen van mijn functie bij mijn vorige werkgever, waar ik 16 jaar heb gewerkt. Dit traject heeft mij geholpen om zelfonderzoek te kunnen doen en mijn medecursisten te gebruiken om mij zelf, maar ook anderen, een spiegel te kunnen voorhouden”.
Jacob, ambtelijk secretaris, deelnemer aan het traject ‘Focus op je loopbaan’

“Wat fijn, om samen met een groep mensen die met hetzelfde worstelen een zoektocht te ondernemen naar de juiste woorden en toon voor een passende elevator pitch. Door met verschillende mensen te praten, heb ik andere inzichten over mezelf gekregen. Ik ben heel tevreden over de pitch die ik nu heb!”
Michel, werkzaam bij zorgverzekeraar, deelnemer aan de workshop ‘Maak jouw goede elevator pitch’

“Ik heb nu het verrassende inzicht dat de baan die ik graag zou willen, heel goed bij mijn kwaliteiten past.”
Katja, teamcoach/trainer, deelnemer aan de workshop ‘Ontdek jouw kernkwaliteiten’

“Deze loopbaancoaching was mijn eerste ervaring met de vakbond en ik ben verrast door de persoonlijke dienstverlening die Professionals FNV aan werknemers biedt”.
Edwin, manager, deelnemer aan loopbaancheck.