Als professional wil je zelf de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling. Maar hoe doe je dat? Hoe houd je in de hectiek van je werk ook je privéleven in balans? Hoe zorg je dat je gezond, fit en energiek blijft?

Professionals FNV is een initiatief binnen FNV waar je mensen kunt ontmoeten – in bijeenkomsten, trainingen en workshops – die allemaal zoeken naar persoonlijke ontwikkeling in hun baan en privéleven. Bij Professionals FNV ontmoet je mensen die net als jij inzichten willen vinden die hen verder helpen. Met elkaar gaan jullie antwoorden vinden, onder leiding van onze zeer ervaren, bevlogen trainers. Onze deelnemers waarderen de workshops met gemiddeld een 8,3. Dat zegt genoeg! We bieden je ook individuele trajecten, zoals loopbaanchecks. Professionals FNV is er voor alle leden, in loondienst én zzp’ers.

Onze workshops zijn gratis voor leden van FNV.

Professionals FNV staat open voor ideeën! Denk jij dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons initiatief? Laat het ons weten via professionals@fnv.nl.

Dit zeggen onze deelnemers:

Het traject heeft mij inzicht gegeven in mijn valkuilen, ingesleten patronen en sterktes. Door dít inzicht, kan ik nu een bewuste keuze maken op welke manier ik verder wil in mijn huidige baan. Dat geeft stevigheid aan mijn keuzes en besluiten. Dank jullie wel dat ik gebruik mocht maken van deze mooie workshops. Ik vond het waardevol.”
Renée, locatiemanager, als deelnemer aan traject ‘Focus op je loopbaan’

“Ik heb een heroriëntatie kunnen doen op mijn loopbaan na het vervallen van mijn functie bij mijn vorige werkgever, waar ik 16 jaar heb gewerkt. Dit traject heeft mij geholpen om zelfonderzoek te kunnen doen en mijn medecursisten te gebruiken om mij zelf, maar ook anderen, een spiegel te kunnen voorhouden.”
Jacob, ambtelijk secretaris, deelnemer aan het traject ‘Focus op je loopbaan’

“Wat fijn, om samen met een groep mensen die met hetzelfde worstelen een zoektocht te ondernemen naar de juiste woorden en toon voor een passende elevator pitch. Door met verschillende mensen te praten, heb ik andere inzichten over mezelf gekregen. Ik ben heel tevreden over de pitch die ik nu heb!”
Michel, werkzaam bij zorgverzekeraar, deelnemer aan de workshop ‘Maak jouw goede elevator pitch’

“Ik heb nu het verrassende inzicht dat de baan die ik graag zou willen, heel goed bij mijn kwaliteiten past.”
Katja, teamcoach/trainer, deelnemer aan de workshop ‘Ontdek jouw kernkwaliteiten’

“Deze loopbaancoaching was mijn eerste ervaring met de vakbond en ik ben verrast door de persoonlijke dienstverlening die Professionals FNV aan werknemers biedt.”
Edwin, manager, deelnemer aan loopbaancheck.