Hoe verleid jij mensen zin te krijgen in wat jij wilt? Normaal gesproken wijdt Pauline Schueler haar hele masterclass Hoe verleidkundig ben jezelf? aan het antwoord op die vraag. Speciaal voor De Proeverij geeft zij en teaser workshop, die alvast een tipje van de sluier oplicht.

Volgens verleidkundige Pauline kan iedereen van nature verleiden. Het is dé leiderschaps-competentie waarmee je (zelf)vertrouwen versterkt en de zin van mensen prikkelt. Pauline noemt dit ‘verleiderschap’. De essentie hiervan past in drie zinnen op een bierviltje. Het lijkt simpel, maar vraagt zelfonderzoek en een open houding. Wil jij onderzoeken hoe verleidkundig jij van nature bent? Dan zien we je graag in deze workshop!

Pauline Schueler

In 2006 daagde Pauline Schueler zichzelf uit Het Verleidkundig Instituut op te richten. Sindsdien werkt ze in organisaties met de wetten van de menselijke natuur. Met haar verleidkundig perspectief draagt ze bij aan een onorthodoxe aanpak van cultuurverandering. Anders dan anders. Daarbij coacht ze directies en managers bij (complexe) houding- en gedragsvraagstukken. Haar persoonlijke missie: mensen zin laten krijgen in veranderen door de nieuwe koers aantrekkelijk en uitnodigend te maken. Ambitie: meer werkplezier, hogere effectiviteit en inspirerend verleiderschap voor een duurzame toekomst.

https://www.linkedin.com/in/paulineschueler/