“Ik wil vaker dit soort avonden!”
“Persoonlijk advies, daar heb ik wat aan, daar kan ik iets mee doen!”
“Ik heb veel inzicht in mijzelf gekregen.”
“Ik heb geleerd patronen los te laten.”
“Ik heb geleerd naar mezelf te kijken, heel leerzaam!”

Dat is zomaar een greep uit de enthousiaste reacties van de vrouwen die op 1 november weer en verkeer trotseerden om aanwezig te zijn bij De Proeverij die Professionals FNV organiseerde met FNV Bouwen&Wonen in Rotterdam.

Bij bouwondernemingen werken veel vrouwen in uitvoerende, technische en administratieve (uta) functies. Speciaal voor hen organiseerde FNV Bouwen&Wonen deze Proeverij, waar zij kennis konden maken met verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in hun baan en privéleven.

Kennismaken en ‘proeven’
De 45 deelneemsters konden – na een lichte maaltijd – kiezen uit drie verschillende workshops: ‘De kracht van uitstraling’, ‘Van stress naar brandstof: benut je inner power’ en ‘Ken je kern’. In anderhalf uur namen zij een voorproefje van de verkorte trainingen. De complete workshops kunnen de deelneemsters later eventueel – als lid van FNV Bouwen&Wonen – helemaal volgen.

Hoge waardering
Na afloop van elke workshop vulden de deelneemsters een evaluatieformulier in. Daaruit bleek hoe goed ons initiatief werd ontvangen: het gemiddelde cijfer was maar liefst een 8,3! De begeleiding van de workshops werd omschreven als professioneel, enthousiast, leuk, interessant, positief, perfect, top, goed, energiek.

Na die mooie complimenten gaat FNV Bouwen&Wonen, samen met Professionals FNV, kijken of de Proeverij een vervolg krijgt in andere regio’s. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar uta@fnv.nl of een berichtje naar de uta-WhatsApp: 06 15 20 67 06.