Na de succesvolle Proeverij voor UTA-vrouwen in Rotterdam kwam gisteren een gezellige groep ‘bouwvrouwen’ naar Amsterdam om daar kennis te maken met de workshops van FNV.

Na een gezellige maaltijd schoven onze gasten aan bij hun workshop naar keuze, in twee rondes. Er stonden in 3 verschillende workshops op het programma.

‘Warrior’ op de werkvloer

Trainer Marijke Feiertag nam de bezoeksters mee op een ontdekkingsreis langs innerlijke kracht. Zij ontdekten hun ‘ki’: een levensenergie die vooral gericht is op je ademhaling. Er kwamen natuurlijk veel meer onderwerpen aan bod, zoals overtuigende belemmeringen, stress en nog veel meer. In elk geval genoeg om de smaak te pakken te krijgen voor de hele workshop, die leden van FNV gratis kunnen volgen via Professionals FNV.

De Denkverslaving
Floris Verkerk gaf de workshop De Denkverslaving, die helemaal in het teken stond van hoe denken werkt, welke relatie gedachten en je lichaam met elkaar hebben. Daarbij gaf Floris de definitie van een probleem: een tegenstelling tussen de feiten en jouw verwachtingen. Inclusief natuurlijk methodes om die problemen op te lossen. Een inspirerende en vooral verrassende workshop!

Versterk je boodschap
In deze workshops gaf Merianka Lesage een praktische inkijk op de nieuwste inzichten uit de beïnvloedingspsychologie. Zij legde uit hoe je kunt aansluiten en inspelen op het onbewuste en bewuste brein van de lezer/kijker van jouw boodschap. Onze bezoeksters gingen naar huis met een set vaardigheden om mensen te boeien, te inspireren en te overtuigen, inclusief de 3 V’s (Vocaal, Verbaal en Visueel).

Meer weten over de workshops van FNV? Ga naar ons aanbod!