Bij intervisie komt een kleine groep gelijkwaardige professionals regelmatig bij elkaar, om te praten over hun eigen functioneren. Bij intervisie nodig je elkaar uit tot zelfreflectie, ondersteun je elkaar en leer je voortdurend van praktijkervaringen van en met elkaar.

Intervisie sluit naadloos aan op de filosofie Professionals FNV, die zich richt op samen leren, samen groeien. Daarom willen wij intervisiegroepen opzetten in het hele land, in de vakbondshuizen van FNV. Zodat jij in jouw eigen regio mee kunt doen met intervisie.

MEEDOEN?

Professionals FNV start met een aantal intervisiepilots. Denk jij dat intervisie jou kan helpen sterker te staan in je beroepspraktijk? Meld je hieronder aan!

Aanmelden algemene Intervisie

Laat je contactgegevens achter zodat we contact kunnen opnemen.
  • Om evenwichtige intervisie groepen te formeren is het goed om deze informatie te verstrekken. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • LEDENVOORDEEL

    Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan workshops. Nog geen lid? Meld je nu online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.