Bij intervisie komt een kleine groep werknemers en/of ZZP-ers regelmatig bij elkaar, om te praten over het eigen functioneren. Bij intervisie nodig je elkaar uit tot (zelf)reflectie, ondersteun je elkaar en leer je voortdurend van praktijkervaringen van en met elkaar. Je komt vrijwillig (maar niet vrijblijvend), frequent en op gelijkwaardige basis bijeen.

Eerste kwartaal 2021 van start

In het  eerste kwartaal van 2021 starten wij met het werven van deelnemers voor de intervisiegroepen. We inventariseren de belangstelling voor online intervisie én de belangstelling om op locatie te starten zodra dat weer mogelijk is. Als fysieke ontmoetingen weer mogelijk zijn komen intervisiegroepen bij elkaar in de vakbondshuizen van de FNV. Zo kun jij in jouw eigen regio meedoen met intervisie.
De groepen worden de eerste keren begeleid door een specialist. Hij of zij leert jullie om zelf intervisie toe te passen.

Intervisie regionaal of ook online voor jou?

Enthousiast geworden? Op het formulier onder aan de pagina kun jij aangeven of je alvast online met intervisie wilt starten of dat je graag mee wilt doen maar nog even wilt wachten tot ontmoetingen weer mogelijk zijn. Je kunt op dat formulier ook aangeven naar welk vakbondshuis jouw voorkeur uitgaat.

Wil je weten of intervisie iets voor jou is?

Om te onderzoeken of intervisie iets voor je is, kun je meedoen met de workshop ‘Intervisie: kom tot verrassende nieuwe inzichten’. De workshop wordt gegeven op : dinsdag 9 februari van 09:30 – 12:30 uur en op vrijdag 26 maart van 09:30 – 12:30 uur. Aanmelden voor de workshop doe je hier.

MEEDOEN MET INTERVISIE?

Professionals FNV start met intervisie in de vakbondshuizen. Denk jij dat intervisie jou kan helpen sterker te staan in je beroepspraktijk? Meld je hieronder aan.