Bij intervisie komt een kleine groep werknemers en/of ZZP-ers regelmatig bij elkaar, om te praten over het eigen functioneren. Bij intervisie nodig je elkaar uit tot (zelf)reflectie, ondersteun je elkaar en leer je van praktijkervaringen van en met elkaar. Je komt vrijwillig (maar niet vrijblijvend), frequent en op gelijkwaardige basis bijeen.

In het  eerste kwartaal van 2021 inventariseren we de belangstelling voor online intervisie én de belangstelling om op locatie te starten zodra dat weer mogelijk is. Als fysieke ontmoetingen weer mogelijk zijn kunnen intervisiegroepen bijeenkomen in de vakbondshuizen van de FNV. Zo kun jij in jouw eigen regio meedoen aan intervisie.
De groepen worden de eerste keren begeleid door een specialist. Hij of zij helpt jullie op weg om als zelfstandige intervisiegroep aan de slag te blijven.

Intervisie regionaal of ook online voor jou?

Enthousiast geworden? Op het formulier onder aan de pagina kun jij aangeven of je geïnteresseerd bent in intervisie. Als je intervisie op locatie wilt volgen, kun je ook aangeven naar welk vakbondshuis jouw voorkeur uitgaat.

Wil je weten of intervisie iets voor jou is?

Om te onderzoeken of intervisie iets voor je is, kun je meedoen met de workshop ‘Intervisie: kom tot verrassende nieuwe inzichten’. De workshop wordt gegeven op vrijdag 26 maart van 09:30 – 12:30 uur. Aanmelden voor de workshop doe je hier.