Bij intervisie komt een kleine groep gelijkwaardige professionals regelmatig bij elkaar, om te praten over hun eigen functioneren. Bij intervisie nodig je elkaar uit tot zelfreflectie, ondersteun je elkaar en leer je voortdurend van praktijkervaringen van en met elkaar.

Intervisie sluit naadloos aan op de filosofie Professionals FNV, die zich richt op samen leren, samen groeien.  En precies daarom start Professionals FNV nu met een pilot Intervisie voor werknemers van het Rijk.

DE OPZET

Jouw intervisiegroep krijgt drie of vier keer begeleiding van een ervaren begeleider, maar wordt daarna zelfsturend. De begeleider leert jullie om zelf intervisie toe te passen. De groep bepaalt zelf de onderwerpen, welke methodiek wordt ingezet en de frequentie van samenkomen.

Deelnemen aan de pilot Intervisie

Professionals FNV nodigt medewerkers bij het Rijk uit om deel te nemen aan de pilot Intervisie. De intervisiebijeenkomsten van de pilot vinden plaats in het FNV Vakbondshuis in Den Haag. Je hoeft geen lid te zijn van FNV om deel te nemen aan een intervisiegroep.

Aanmelden Intervisie Rijk

Laat je contactgegevens achter zodat we contact kunnen opnemen.
  • voor evenwichtige samenstelling van groepen