Ondanks dat professionals met hun eigen ontwikkeling bezig zijn kan het voorkomen dat je ineens zonder werk zit. Dat kan iedereen gebeuren. Niet iedereen weet wat dit precies betekent.

Aanbod op maat

Als steun in de rug heeft Professionals een pakket op maat aan trainingen, workshops en bijeenkomsten. Soms biedt Professionals FNV dat aan in samenwerking met de bij de reorganisatie betrokken FNV bestuurder.

  1. Voorlichtingsbijeenkomst met Arbeidsjurist van de FNV

   In deze bijeenkomst wordt door een FNV jurist uitleg gegeven over de stappen waar je bij de reoganisatie mee te maken krijgt. Aan het einde van de bijeenkomst ligt er een intekenlijst, om een individuele afspraak met de FNV jurist te maken.

  2. Voorlichtingsbijeenkomst met FNV financieel advies

   Als de FNV betrokken is bij een sociaal plan staat daarin vaak een financiële regeling. Een Financieel Adviseur vanuit de FNV kan in een groepsbijeenkomst uitleggen waar je mee te maken kunt krijgen (loonmiddeling etc.). Eventueel kun je een individuele afspraak in maken. Kosten daaraan verbonden horen niet bij het pakket dat Professionals FNV kan bieden.

  3. Vervolg trajecten

   Het is daarna mogelijk om te kiezen uit workshops die ofwel door Professionals FNV of door Loopbaanadvies worden verzorgd. Bij een grotere reorganisatie kan dat ofwel op het bedrijf of op het vakbondshuis in de buurt plaatsvinden.

Workshops

   1. Omgaan met baanverlies
   2. Jij bent een talent
    Deze link geeft een beschrijving van de training. Meld je aan via onderstaand formulier op deze pagina.
   3. Elevator pitch
    Deze link geeft een beschrijving van de training. Meld je aan via onderstaand formulier op deze pagina.
   4. Sollicitatie gesprek voeren

Individueel aanbod

   1. Maak je persoonlijke loopbaanscan
    Dit is een individueel gesprek met een loopbaancoach van de FNV en kan een halve tot hele dag duren
   2. Daarnaast is er op de vakbondshuizen regulier loopbaanspreekuur waar je terecht kunt voor een loopbaangesprek.

De eigen FNV bestuurder zal desgewenst in overleg met Professionals FNV en Loopbaanadvies een compleet maatwerk traject aanbieden. Registreer wel hieronder je belangstelling zodat je bestuurder aan de slag kan.

Belangstellingsregistratie aanbod bij reorganisaties

 • Geef je naam en voorletters
 • Nummer waarop je overdag bereikbaar bent, zodat we contact kunnen hebben over te volgen workshops
 • Voor leden is het aanbod gratis tenzij anders vermeld. Niet leden kunnen lid worden en gebruikmaken van het aanbod. Dit aanbod wordt georganiseerd bij bedrijven in overleg met de FNV bestuurder ter plaatse. Staat je bedrijf er niet bij vraag dan even of je vakbondsbestuurder een aanbod kan doen.
  Door hier je interesse aan te geven ben je nog niet aangemeld voor betreffende workshop.
  Dit is een uitgebreider aanbod dat duurder is, Er kan een bijdrage gevraagd worden of je kunt een deel betalen uit je vergoeding vanuit het sociaal plan. Alleen Voor leden geldt dit aanbod