De loopbaancheck

Bij FNV  kun je ook op eigen kosten een loopbaancheck doen. In de praktijk blijkt dat werkgevers na overleg vaak best bereid zijn om die voor je te betalen. Ook als dat niet in een cao of reglement staat. Voor zzp’ers zijn loopbaancheck aftrekbaar van de belasting.

Elke loopbaancheck wordt helemaal op maat gemaakt. Je bespreekt vooraf met je coach waar jouw vraag ligt. Op basis daarvan stelt de coach een programma samen, dat bestaat uit verschillende methoden, gesprekken en oefeningen die passen bij jou en je situatie. Hieronder geven we enkele voorbeelden van basismodules die voor jou op maat ingevuld worden.

Je kunt kiezen uit onderstaande modules

1. Talent in kaart


Waar ligt mijn talent? Waarvan krijg ik energie? Wat gaat mij makkelijk af? Wat is mijn toegevoegde waarde? Door een persoonlijkheidsonderzoek via de DISC-methode onderzoek je samen met een talentencoach wat je te bieden hebt.
Duur: dagdeel 3,5 uur (inclusief telefonische intake).
Locaties: Zwolle, Deventer, Arnhem (en binnenkort: Den Haag). Jij reist naar de locatie van de coach.
Tarief : € 625,00 euro (inclusief btw) voor leden..
Meer informatie over module 1? Mail naar: professionals@fnv.nl

5. Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit


Wat maakt dat je soms niet doodmoe uit je werk komt? Met behulp van een aantal oefeningen en een interview breng je in kaart hoe je je eigen duurzame inzetbaarheid vorm kunt geven. De coach onderzoekt, analyseert en geeft tips.
Duur: 2,5 – 3 uur.
Locatie: Deventer
Tarief: € 575,00 euro (inclusief btw) voor leden.
Wil je even helemaal los komen? Buiten kantoor, in de natuur? Dan hebben we een buiten locatie in Olst (Oost-Nederland).
Meer informatie over module 5? Mail naar: professionals@fnv.nl

2. Talent vertaald


In deze module zoek je uit waar jou talent het beste tot zijn recht komt. Van te voren ontvang je een blad waarop je je kwaliteiten, achtergrond, wensen en voorkeuren kunt noteren. Samen met de talentencoach maak je de vertaalslag van die kwaliteiten en ervaring naar nieuwe mogelijkheden in een nieuwe functies, een andere setting of opleiding.
Duur: dagdeel 3,5 uur (inclusief telefonische intake).
Locaties: Zwolle, Deventer, Arnhem (en binnenkort: Den Haag). Jij reist naar de locatie van de coach.
Tarief : € 625,00 euro (inclusief btw) voor leden.
Meer informatie over module 2? Mail naar:  professionals@fnv.nl

6. Waar zit mijn energielek?


Je bent best tevreden over je werk, maar op één of andere manier kost het je meer energie dan het je oplevert. Met behulp van systemisch werk in de bijzondere Vinca-tuin gaan we jouw situatie op het werk in beeld brengen. Deze module zal je totaal andere inzichten geven op jouw werksituatie. Je zult daadwerkelijk ervaren hoe het is om meer grip op je energie te krijgen en aan de hand van die ervaring is het straks niet meer moeilijk om in het echt stappen te zetten.
Duur: 2,5 – 3 uur
Tarief: € 495,00 (inclusief btw) voor leden.
Meer informatie over module 6? Mail naar: professionals@fnv.nl

3. Talent in actie


Je weet wat je kunt en wat belangrijk voor je is. En nu? Deze module helpt je om eventuele obstakels/belemmeringen onder de loep te nemen en kijkt hoe je deze kunt omzetten in concrete stappen.
Duur: 1,5- 2 uur en 1 keer telefonische nazorg, totaal: 2,5 uur.
Locaties: Zwolle, Deventer, Arnhem (en binnenkort: Den Haag). Jij reist naar de locatie van de coach.
Tarief: € 455,00 euro (inclusief btw) voor leden.
Meer informatie over module 3? Mail naar: professionals@fnv.nl

7. Hoe krijg ik meer regie?


Jouw agenda wordt voornamelijk door anderen ingevuld en soms heb je het gevoel dat je ongestructureerd aan het rennen en vliegen bent. Je hebt al van alles geprobeerd om de regie terug te pakken, maar het lukt steeds maar niet.
In de Vinca-tuin ben je even helemaal los van alle hectiek. We gaan linken leggen tussen het systeem van jouw werk en jouw systeem van herkomst. Dat klinkt misschien gek, maar die linken zijn er ongetwijfeld en die verhinderen jou om de regie te pakken..
Duur: 2,5 – 3 uur
Tarief: € 495,00 (inclusief btw) voor leden.
Meer informatie over module 7? Mail naar: professionals@fnv.nl

4. Talent en ondernemerschap


Je wilt graag een volgende stap maken in je loopbaan en twijfelt tussen loondienst of een eigen onderneming. In deze module ga je met een ondernemer/coach brainstormen over je mogelijkheden. We analyseren waar je krachtig in bent in ondernemerschap en waar je nog verder in kunt groeien (of hoe je dit slim kunt oplossen).
Duur: 2,5 uur
Locaties: Zwolle, Deventer, Arnhem (en binnenkort: Den Haag). Jij reist naar de locatie van de coach.
Tarief: € 535,00 euro (inclusief btw) voor leden.
Meer informatie over module 4? Mail naar: professionals@fnv.nl

8. De loopbaancheck in één dag Modules 1,2 &3 samen:


Talent in Kaart, Talent Vertaald en Talent in Actie in één dag. Je doorloopt de modules 1, 2 en 3 met de focus op jouw loopbaanvragen. Van tevoren krijg je huiswerk en neem je je vragen telefonisch door met jouw coach.
Duur: 6-7 uur
Locatie: verspreid in het land op kantoren van FNV.
Tarief: € 1452,00 (inclusief btw) voor leden.
Meer informatie over module 8? Mail naar: professionals@fnv.nl
Vul hier je naam en andere korte contactgegevens (telefoon en E-mail) in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op