FNV Finance biedt medewerkers van ABN AMRO de keuze uit twee verschillende loopbaanchecks. De loopbaancheck is gratis!

Je kiest voor twee gesprekken met een loopbaancoach of voor een onderzoek en een gesprek. Je kunt ook in een (telefonisch) gesprek met een loopbaanadviseur (van SWA HR Diensten) overleggen wat op dit moment het meest passend voor je is.

Welke optie je ook kiest, de loopbaancheck gaat uit van jouw sterke punten, díe kernkwaliteiten waar je al goed in beent. Het sparren met een coach over je loopbaan, wensen en mogelijkheden levert je energie en zelfvertrouwen op. Je zult met meer lef uitvoering geven aan je toekomst.

 Keuze 1: LOOPBAANCHECK, twee gesprekken met een loopbaancoach

Actief en begeleid door een loopbaancoach breng je je sterke kanten en ontwikkelpunten in kaart. Na een telefonische intake krijg je een boek met een online test en een persoonlijke vragenlijst en een aantal opdrachten thuisgestuurd. In de gesprekken worden ontwikkelingskansen en mogelijkheden in de toekomst onderzocht. Een actieplan is het resultaat.

Voor wie?

Voor medewerkers die willen weten op welk punt van hun loopbaan ze staan. Die willen  weten welke toekomstscenario’s nog meer mogelijk zijn. En welke stappen gezet moeten worden om hun toekomstplan werkelijkheid te laten worden.

Keuze 2: LOOPBAANCHECK, met onderzoek en adviesgesprek

Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA van Thomas International) beschrijft het eigenbeeld met werkkwaliteiten, zelfmotivatie, functie/ taakaccenten, trefwoorden, aanpassingen in de werksituatie, gedrag onder druk, mogelijke spanningen en motivatoren. Op grond hiervan kun je je carrière richting geven ten aanzien van functies of beroepen. Jouw persoonlijke rapport bespreek je met een loopbaanadviseur.

Voor wie?

Voor medewerkers die willen weten op welk punt van hun loopbaan ze staan en welke perspectieven nog meer mogelijk zijn.

Algemeen:
Data

Na onderlinge afspraak in te plannen.

Locatie

Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Deventer, Weert.

Loopbaanadviseurs

Hebben allen een universitaire opleiding in de sociale wetenschappen en ruime ervaring in de praktijk. Theoretische onderbouwing en methodische aanpak vanuit RET, mindfulness, oplossingsgericht coachen, positieve psychologie.

Aanmelden

Meld je aan bij SWA HR Diensten via deze link:  http://www.swahrdiensten.nl/index.php?id=52

of met dit formulier

Aanmeldformulier loopbaancheck

  • Om na te gaan onder welke cao, sector of bedrijfsafspraak deze loopbaancheck valt.
  • van belang zodat de coach zich kan voorbereiden
  • Om plaats vast te stellen waar we de loopbaancheck houden.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY