Delta Lloyd vindt het belangrijk dat medewerkers hun talenten kunnen ontplooien en zich voortdurend kunnen ontwikkelen. In samenwerking met FNV Finance is voor medewerkers een speciaal aanbod rondom coaching en workshops samengesteld.

Het complete aanbod workshops en coaching.

Je kunt naar behoefte één of meer van onderstaande vier modules kiezen.

Module 1

Talent in kaart: oriëntatie en bezinning op je loopbaan, 4 uur individueel
Centrale thema: Terugblik en koppeling aan vaardigheden. Waarom lopen dingen zoals ze lopen en wat is jouw invloed daarop? In de waan van de dag staan we meestal niet stil bij onze keuzes. Vaak horen we van mensen dat ze eigenlijk geen bewuste keuzes maken, maar dat hun loopbaan en functies zich hebben aangediend. Tijdens deze workshop draaien we dit om.
Doel van deze module is dat je bewust even stilstaat en bezint. Je kijkt naar de door jouw gemaakte keuzes en je huidige functie. Je hoeft niet over te gaan tot actie. Je kunt heel laagdrempelig insteken, gewoon eens ontdekken en ”de kussens opschudden”.

Module 2

Talentencheck & performance, 4 uur individueel
Tijdens deze workshop onderzoek je of je nog ‘het beste uit jezelf’ naar boven haalt. Je krijgt inzicht in je groeimogelijkheden, in het vormgeven van je loopbaan. De Talentencheck is bedoeld voor medewerkers, die signaleren dat zij moeten wennen aan veranderende omstandigheden en handvatten nodig hebben voor prettiger en beter functioneren. Maar ook voor medewerkers die zichzelf een dagdeel gunnen om te sparren met een loopbaancoach en de mogelijkheden die daarbij naar boven komen, willen exploreren. Tenslotte is de check bedoeld voor medewerkers, die advies willen over wat ‘sterk gedrag’ is en hoe zij meer invloed kunnen hebben op het gedrag van collega’s in hun team. Dit dagdeel kan ook gecombineerd worden met de andere modules. Je kunt bijvoorbeeld module 1 eraan vooraf laten gaan.

Module 3

Talent praktisch vertaald, 4 uur, individueel
Deze module kun je kiezen in combinatie met module 1 of module 2. Voorwaarde is dat je zicht hebt op jouw talent. Tijdens dit dagdeel gaan we samen aan de slag. Resultaat is dat je met concrete handvatten de deur uitgaat. Je hebt je talenten gekoppeld aan mogelijkheden en een plan gemaakt in samenwerking met je talentencoach.

Module 4

Ondersteuningsmodule E-coaching.
E-coaching bestaat uit 2 uur digitale, individuele ondersteuning. Gaat jou het schrijven bijvoorbeeld beter af dan het praten? Of vind je digitale coaching prettiger en efficiënter? Dan is deze module jouw op het lijf geschreven.

Nazorg

Vier weken na het afronden van een module, neemt jouw coach telefonisch contact met je op. Jouw loopbaancoach vraagt hoe je verder bent gegaan en er is voor jou alle gelegenheid om vragen stellen.

Uitvoering

De uitvoering van de modules ligt in handen van ‘Menskracht’ in Deventer. In evaluaties krijgen loopbaancoaches van Menskracht een hoge score voor hun flexibele aanpak, kennis van zaken, passie en betrokkenheid. www.menskrachtinnoveert.nl.

Locaties

Je kunt voor het volgen van een workshop terecht op de volgende locaties:

  • Menskracht, Papenstraat 26, 7411 ND Deventer
  • Regiokantoor FNV Utrecht, Varrolaan 100, 3584 BW Utrecht
  • FNV Groningen, Leonard Springerlaan 23, 9727 KB Groningen
  • FNV Weert, Schepenlaan 6, 6002 EE Weert

Aanmelden en meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons aanbod? Dan kun je je per e-mail richten tot Ingrid van Nieuwkuijk: ingrid.vannieuwkuijk@fnv.nl

Wil je je aanmelden voor een van de modules? Dat kan via de Delta Lloyd Cursuswinkel. De cursuswinkel stuurt jouw aanmelding door naar ons.