Als werknemer bij Vivat heb jij jouw eigen groeibudget. Met dat budget kun je een loopbaancheck financieren. Zo neem je meer regie over je eigen loopbaan.
Je hebt keus uit twee mogelijkheden. Lees hieronder welke check het beste bij je past. Onderaan de pagina vind je het inschrijfformulier.

Loopbaancheck 1: test en adviesgesprek

Heb jij al een idee welke richting je op wilt met je loopbaan? Wil je ook verder kijken naar mogelijkheden? Dan past de loopbaancheck het beste bij je. Deze loopbaancheck bestaat uit:

 • Test en oefeningen: Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International.
  Deze test beschrijft je zelfbeeld met je werkkwaliteiten, motivatie en jouw taken op je werk. Uit deze analyse komen twee rapporten die je inzicht geven hoe jij je doel kunt bereiken.
  Wil jij bijvoorbeeld een volgende stap in je carrière zetten? Dan kan er ook een persoonlijke sterkte/zwakte analyse worden gemaakt, het werk dat daarbij past en mogelijke vervolgstappen in je carrière. Afhankelijk van je situatie krijg je nog aanvullende oefeningen toegestuurd die voor input in het gesprek zorgen.
 • Adviesgesprek
  In het adviesgesprek maak je met een loopbaanadviseur een realistisch plan om jouw doel uit te voeren.

Loopbaancheck 2: intake en 2 adviesgesprekken

Wil je graag weten waar je nu staat in je loopbaan en welke toekomstscenario’s mogelijk zijn? Wil je oriënteren? Dan past deze check bij jou. Deze loopbaancheck bestaat uit:

 • Intakegesprek
  Na een persoonlijk intakegesprek krijg je diverse opdrachten, een persoonlijke vragenlijst en het boek: ‘Ontdek je sterke punten’.
 • Twee adviesgesprekken
  Op basis van jouw antwoorden en wensen ga je met jouw loopbaancoach aan de slag. Samen breng je je sterke kanten, ontwikkelpunten en kansen voor de toekomst in kaart. Deze loopbaancheck geeft je zo meer inzicht in je sterke eigenschappen, wensen en mogelijkheden voor de toekomst. Uiteindelijk werk Je aan een persoonlijk actieplan om je wens werkelijkheid te maken.

  De kosten van een loopbaancheck zijn 750 euro inclusief btw.

  Verdieping: de loopbaancheck plus!

De ‘loopbaancheck Plus’ is een vervolg en een verdieping van de eerdergenoemde checks. Je krijgt meer oefeningen en materiaal om je situatie verder uit te werken. Je krijgt ook een format mee om de uitkomsten hiervan in jouw persoonlijk ontwikkelplan te verwerken. Je opdrachten verwerk je hierin.
Jouw persoonlijk ontwikkelplan vormt de basis voor het tweede gesprek. Eventueel is er hierna nog een mogelijkheid om per telefoon of per e-mail met jouw loopbaancoach te sparren.

Aanmeldformulier loopbaancheck

Met dit formulier kun je je opgeven voor een loopbaancheck.
 • Om na te gaan onder welke cao, sector of bedrijfsafspraak deze loopbaancheck valt.
 • van belang zodat de coach zich kan voorbereiden
 • Om plaats vast te stellen waar we de loopbaancheck houden.
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY