Professionals FNV verzorgt voor de sector woondiensten loopbaanchecks. Onderaan kun je je direct aanmelden.

Check je toekomst

Zit ik nog wel op de goede plek? Hoe haal ik meer uit mijn werk? Wat zijn precies mijn sterke punten? Aan welke scholing of training kan ik denken? Als je jezelf dit soort vragen stelt – misschien meer dan ooit – is dat niet zo vreemd. Want er verandert nogal wat bij corporaties. Banen verdwijnen of krijgen een nieuwe invulling. Er worden andere dingen van je gevraagd. In zo’n situatie moet je niet afwachten, maar zelf de regie nemen. De loopbaancheck helpt je inzicht te krijgen in je kwaliteiten en geeft concreet advies over mogelijkheden en hoe je die realiseert. Om in de toekomst vitaal en met plezier te werken.

De loopbaancheck van Professionals FNV heeft zich in de praktijk bewezen in tal van sectoren. De check is toegankelijk voor iedereen in de sector, snel en van hoge kwaliteit. Je wordt uitstekend begeleid in het hele traject.

In het eerste gesprek bepaal je samen met jouw loopbaanadviseur welke testen het beste bij je passen. Na het maken van de test(en) volgt een adviesgesprek, waarvoor flink de tijd wordt genomen. Gevolgd door een schriftelijke analyse, die inzicht geeft in jouw sterke punten, het werk dat bij je past en de mogelijke vervolgstappen in je carrière.
Tot slot stel je samen met jouw loopbaanadviseur een actieplan op om ‘van wens naar werkelijkheid’ te komen. Daarin neem je ook mee of en welke aanvullende scholing, training of eventuele coaching gewenst is.

Na ongeveer 3 weken vindt een telefonisch (of Skype) gesprek plaats, bedoeld om je te ondersteunen om daadwerkelijk stappen te gaan zetten en om het traject met de loopbaanadviseur af te sluiten. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur.

Deelname kost je niets. Ook hoeft het persoonlijke ontwikkelbudget hiervoor niet te worden aangesproken. Deelname en resultaten van de check worden niet gecommuniceerd met anderen. Het is persoonlijk en vertrouwelijk.

De loopbaancheck van Professionals FNV is ontwikkeld op basis van de afspraken in de cao en wordt gefinancierd door FLOW, het Fonds voor Leren en Ontwikkelen in de sector Woondiensten.


Je kunt je hier aanmelden:


Ook als je geen lid bent van de FNV.
Onze website voor Professionals is sowieso de moeite van het bekijken waard!

Heb je vooraf nog vragen? Je kunt ze stellen via professionals@fnv.nl . Er wordt dan zo snel mogelijk (doorgaans binnen 24 uur) contact met je opgenomen.

Maak gebruik van deze loopbaancheck en tip ook je collega over dit aanbod van FNV.