In de workshop Spel, Passie en Verbeelding ervaar je hoe je eigen creativiteit en die van anderen kunt stimuleren en beter kunt benutten. Als kind waren we optimaal creatief, maar voor een groot deel zijn we dit verleerd bij het volwassen worden.

En dat terwijl ons creatieve vermogen en durven experimenteren heel veel op kan leveren in je persoonlijke leven en op het werk. Denk bijvoorbeeld aan het creatief om kunnen gaan met een conflict of doormiddel van spel het plezier terug kunnen vinden in werkrelaties. Ervaar hier hoe je jouw probleemoplossend vermogen en je creativiteit een nieuwe boost kunt geven!

Peter Everts

Dr. Peter Everts is als gedragsdeskundige en strategisch adviseur verbonden aan de TSI foundation. Hij beschikt over 30 jaar ervaring met veranderprocessen in diverse organisaties en sectoren. Hij promoveerde op het thema ‘creativiteit als voorwaarde voor innovatie’. Daarnaast werkt hij als procesbegeleider en bestuursadviseur bij transitieopgaven en is hij voorzitter van het Creative Council Noord-Nederland.

https://www.linkedin.com/in/petereverts/