22 april 2020: Ommezwaaien.

Wordt het voor jou tijd om te gaan ‘ommezwaaien’: een ander pad inslaan, zodat je baan wél past bij jouw leven – hier en nu? Dan is deze workshop absoluut iets voor jou! Jij bent niet meer dezelfde persoon als pakweg een jaar geleden. Jij ontwikkelt je, en met jou je persoonlijke situatie. De hamvraag is natuurlijk: past jouw baan daar nog bij? Wat past nog en waar schuurt het? In deze dynamische workshop krijg je inzichten en ideeën om je eigen loopbaan zélf vorm te geven naar jouw wensen.

Ledenvoordeel

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.


LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl