27 maart 2020: Online impact met story telling.

Hap, klik, weg. De gemiddelde internetgebruiker blijft drie seconden op een webpagina en dan ben je ‘m kwijt. Geen wonder, want we worden dagelijks overspoeld door online content. Weinig mensen nemen nog de tijd om echt te lezen, dus waarom zou jij nog teksten schrijven? Het antwoord is simpel: omdat geschreven taal de basis blijft van onze online communicatie. Maar dan moet je het wel goed doen.
In deze workshop leer je hoe je storytelling kunt inzetten om de aandacht van de lezer vast te houden en ga je aan de slag met praktische schrijfopdrachten. Zodat jouw ( bedrijfs)verhaal wél wordt gelezen.

Ledenvoordeel

Vul onderstaand formulier in. Leden kunnen de workshop gratis volgen  Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.


Na verzenden zul je een bevestiging van ons krijgen over definitieve workshop gegevens en plaatsing. Workshops worden gevuld op volgorde van aanmelding.
LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl