6 maart 2020: Ontdek je talent,
Iedereen, dus jij ook, heeft een uniek talent. Iets dat je heel goed kunt en dat je zo gemakkelijk afgaat, dat je het niet herkent als een talent. Karen de Vries neemt je mee op ontdekkingsreis naar jouw aangeboren begaafdheid. Want dat talent kun je in verschillende omstandigheden inzetten, je bent er bijzonder goed in. Als je dat talent ontdekt en bewust inzet, vallen leven en werk samen. En wie wil dat niet?

Ledenvoordeel

Vul onderstaand formulier in. Leden kunnen de workshop gratis volgen. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.


Na verzenden zul je binnen enkele dagen een bevestiging van ons krijgen over definitieve workshop gegevens en plaatsing. Workshops worden gevuld op volgorde van aanmelding.
LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl