Merianka

Je zou Merianka een eeuwige student kunnen noemen. Niet om de wijsneus uit te hangen, maar om zoveel mogelijk inzichten en perspectieven te kunnen delen tijdens haar trainingen.

Merianka heeft een passie voor mensen, imago en communicatie. Kleding en kleur als (symbolische) taal zijn voor Merianka geweldige instrumenten om de boodschap net even te versterken. In de workshops die Merianka voor FNV geeft, vormt kracht door uitstraling de rode draad.

Merianka verzorgt de volgende trainingen voor FNV:

Kracht door uitstraling

Versterk je boodschap

Profileren via LinkedIn

Online werkvormen

Creatief met content

van to-do naar táádáá

Kleur je kwaliteiten

Marijke

Marijke heeft jarenlange ervaring in cognitieve gedragsverandering, mentaal-emotionele balans en braintraining. Ze werkt vanuit verbinding. Een verandering begint bij verbinding leggen met jezelf, je diepste drijfveren, jouw identiteit, waarden en spiritualiteit. Van daaruit kun je de verbinding met anderen aangaan en groeien als mens.

Marijke verzorgt de volgende trainingen voor FNV:

Lifeschool

Samoerai in crisistijd

In zes stappen meer flexibiliteit

Samoerai strategieën voor succes

Niets houdt je tegen

Switch

Powerstart

Ayca

Trainer, neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelfrealisatie coach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean Six Sigma.

Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier waarop je brein problemen oplost kunt veranderen. Bij de trainingen van Ayca kom je met de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap en psychologie tot concrete ideeën en acties.

Ayca verzorgt voor FNV de volgende trainingen:

Hoe werkt verandering in het brein

Hoe programmeer je het brein om nieuwe gewoontes aan te leren

Boost je creativiteit

Geluk is wetenschap

Boost your brain

Concentreren kun je leren

Rosetta & Frodo

Frodo en Rosetta vullen elkaar perfect aan. Ze komen uit twee totaal verschillende werelden en loopbaanpaden. Frodo is rustig en beschouwend. Rosetta is  snel, speels en creatief. Waar Frodo ‘honger’ heeft naar (wetenschappelijke) kennis, gelooft Rosetta in toegepaste kennis door ervaring.

De overeenkomst bij dit unieke duo is de waarde die zij toekennen aan een bewuste balans in werk en privé, als mens en als professional. Rosetta en Frodo hebben ervaren dat Mindfulness je ondersteunt  om je oordeel uit te stellen, stressfactoren beter te hanteren en energiebronnen beter te benutten.

Roseta en Frodo verzorgen voor FNV de volgende trainingen:

Mindgym

Mindful bewegen

Mindful communiceren

Mindful momentje

Caroline

 

 

 

 

 

 

Caroline is erg geïnteresseerd in de vraag hoe we het werk zo organiseren dat het toegevoegde waarde heeft én aansluit bij talenten van mensen. Het is natuurlijk het mooist als je werk doet waar je van houdt en waar je ook echt goed in bent of wilt worden!

Caroline merkt elke dag weer dat mensen uitstekend in staat zijn om aan te geven wat hun dromen en verlangens zijn en hoe ze hier in de praktijk betekenis aan willen geven. Waar het vaak aan ontbreekt is de veiligheid en legitimatie om onvoorwaardelijk van betekenis te kunnen zijn vanuit eigen inzicht en talenten. Caroline helpt deelnemers om vanuit eigen energie betekenisvolle dingen in de wereld te zetten en anders te organiseren om zo optimaal hun talenten in te kunnen zetten voor betekenisvolle zaken.

Caroline verzorgt voor FNV de volgende workshops:

Kies je carrière

Tijd voor eigen regie

Wind mee in werk en leven

Patronen doorbreken

Karen

Voor Karen is het leven één grote ontdekkingsreis. Karen is ervan overtuigd dat je veel meer kunt dan je denkt. Haar drijfveer is verbinding met jezelf en de ander, want samen maken we een mooie samenleving, waarin iedereen het beste van zichzelf geeft.

Vanuit die overtuiging en drijfveer helpt Karen je met communicatie- en presentatievaardigheden om jezelf op de kaart te zetten en je persoonlijke doelen te halen. Daarbij stelt zij verhelderende vragen, zonder oordeel, waardoor jij steeds een stapje verder komt in jouw ontwikkeling. Karen laat je zelf ontdekken en ervaring opdoen.

Karen verzorgt voor FNV de volgende workshops:

Meer rendement uit je gesprek

Een bevrijdend gesprek

Het geheim van een inspirerende presentatie

Laura

Van nature is Laura geïnteresseerd in de drijfveren van mensen. Na de Theaterschool is ze als trainingsacteur gaan werken bij politie-opleidingen en vervolgens in communicatietrainingen voor allerlei organisaties, alweer ruim 25 jaar. De vorm waarin Laura werkt verschilt, maar haar bedoeling is altijd om bij te dragen aan eerlijker communicatie en aan meer inzicht en begrip. ‘Practice what you preach’ is haar motto. Laura werkt graag daar waar de wens leeft om mensen met elkaar te laten praten over lastige onderwerpen.

Voor FNV verzorgt Laura de volgende workshops:

Bluffen

Onderhandelen met impact

 

Alan & Jerry

Jerry en Alan zijn al meer dan 25 jaar succesvol als mentor en coach. Ze hebben elk hun eigen bedrijf op het gebied van theater, theaterproducties, communicatie en evenementen. Ze hebben elkaar gevonden, niet alleen in het leven, maar ook in hun samenwerking binnen ‘the real happiness’.

Alan en Jerry willen mensen meer van het leven laten genieten. Gelukkig zijn geeft een goed gevoel en het maakt ons leuker en productiever. Het is daarnaast ook bewezen dat gelukkige mensen langer leven en gezonder zijn. In de workshops van Alan en Jerry merk je dat ze elkaar aanvullen, waardoor je belangrijke tools meekrijgt om echte verandering in je leven teweeg te brengen.

Voor FNV verzorgen Alan en Jerry de volgende workshops:

Mindset om je geluksgevoel te vergroten

Doe wat jou blij maakt

 

Carmen

Carmen is bedrijfseconoom, actrice, danseres, voice-over en trainer. En ze is altijd in beweging. De verbinding tussen alle aspecten van haar werk is –altijd- beweging. Carmen heeft zich gespecialiseerd in het fysieke aspect van communicatie. ‘Wat vertelt ons lichaamstaal en hoe kun je beweging inzetten om invloed uit te oefenen’. Meer dan de helft van je communicatie is non-verbaal. Als je je bewust bent van fysieke signalen, heb je handvatten om je gesprekspartner te beïnvloeden. En het geeft een nieuwe dimensie aan je gespreksvoering.

Carmen onderscheidt zich door haar directe aanpak en prettige manier van contact maken.

Voor FNV verzorgt Carmen de volgende workshop:

Bodytalk

Carl

Carl wist al heel vroeg dat hij acteur wilde worden. Nadat hij in 2015 de opleiding Theater & Maatschappij aan de Hogeschool Rotterdam heeft afgerond, speelde hij (naast zijn werk als trainer en gesprekscoach) tot 2019 in voorstellingen in Nederland & België. Zowel met zijn eigen jeugdtheatergezelschap Lefkop als bij andere gezelschappen.

Als acteur sta je in het licht voor het publiek, zij zitten in het donker. Als trainer & gesprekscoach zet Carl deelnemers in het schijnwerpers en daar krijgt hij  enorm veel energie van! Daarom volgde Carl de opleiding Professionaliteit in Communicatie en richt hij zijn aandacht nu volledig op de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Daarnaast maakt Carl programma’s voor (online) trainingen, neemt hij inspirerende video’s op over onderwerpen zoals feedback geven, overtuigingskracht en persoonlijke ontwikkeling én is Carl werkzaam als voice over.

Voor FNV verzorgt Carl de volgende workshop:

Stem je stem

Angelique

Angelique is een creatieve duizendpoot. Ze acteert, schrijft scripts, maakt theatervoorstellingen, spreekt teksten in, regisseert en ontwikkelt creatieve trainingsprogramma’s voor bedrijven.  Daarnaast coacht ze mensen in het verbeteren van hun gespreksvoering, waarbij Angelique –vanuit haar theater- en trainersachtergrond- een frisse blik op dilemma’s werpt en deze vertaalt in concrete oefeningen met direct toepasbare handvatten. Want met Angelique leer je door te doen, leer je anders te kijken. Ze moedigt  je aan om samen met haar te groeien in het onbekende.  Altijd met humor. Want het is bewezen dat plezier hebben leren bevordert.

Voor FNV verzorgt Angelique de volgende workhop:

Lachend werken werkt

Mariët

Schrijven is Mariëts passie. Wat ook niet zo vreemd is met haar jarenlange ervaring als (schrijf-) trainer en manager in de communicatie. Met inmiddels twee romans en diverse cursusboeken op haar naam, heb je met Mariët een ervaren trainer in schriftelijke communicatie. Haar filosofie is dat taal gemakkelijk en begrijpelijk moet zijn, zodat we meteen weten wat iemand bedoelt.

Mariët verzorgt voor FNV de volgende workshops:

Tien voor taal 1

Tien voor taal 2

Marianne

Marianne heeft haar sporen verdiend als leidinggevende in de zorg en overheidssector. Bovendien heeft zij ruime ervaring als organisatie-adviseur. Marianne is 20 jaar geleden voor zichzelf begonnen, met als doel mensen te helpen om optimaal te presteren. Die inzet en haar brede ervaring vormt de rode draad in de voor iedereen toegankelijke workshop.

Marianne verzorgt voor FNV de volgende workshop:

Meer grip op je workflow met de bullet journal

Corine

Corine is ervan overtuigd dat mensen die met plezier hun werk uitvoeren het meest effectief en efficiënt zijn. Hoe je dit kunt vormgeven, dat vindt ze interessant! Corine heeft jarenlange ervaring opgedaan als manager in de uitzendbranche, als consultant, mobiliteitsadviseur en trainer binnen een organisatieadviesbureau. Zij gelooft in samenwerken, vindt het belangrijk om kennis actueel en op peil te hebben en houdt van innovatieve ontwikkelingen en andere perspectieven.

Corine verzorgt voor FNV de volgende training:

De kracht van reflecteren

Anne-Marie


Anne-Marie Backx heeft zich, als arbeids- en organisatiesocioloog, ruim 10 jaar vastgebeten in organisatieontwikkeling en verandertrajecten binnen de overheid. De vraag hoe we slimmer, beter en met meer energie ons werk kunnen doen, houdt Anne-Marie erg bezig. Zij ziet dat er een enorme ontwikkelbehoefte is, en soms een gebrek aan ruimte en lef om een verandering in te zetten. Anne-Marie biedt begeleiding en brengt actie, zodat je zélf tot inzicht of resultaat komt.

Anne-Marie verzorgt voor FNV de volgende workshops:

Out of the box

Slim vergaderen

De kracht van weerstand

Vera

Vera is een rockster, storyteller, gecertificeerd loopbaanprofessional, auditiecoach en sinds enkele jaren actief als cv dokter tijdens de proeverijen van FNV Professionals.

Vera coacht mensen op zang/stemtechniek en performance/uitstraling. Zij maakt je bewust hoe je vanuit jouw eigen kracht beslissingen  neemt die goed voor jou zijn. Iemand die jou helpt te transformeren naar diegene die je in de kern bent.

Vera wil graag dat jij de beste versie van jezelf kunt laten zien en daar helpt zij je graag bij.

Voor FNV verzorgt zij de volgende workshop:

De CV-dokters