Op 1 november organiseerde FNV Bouwen en Wonen samen met Professionals FNV een mini proeverij. Binnenkort zullen we met nieuwe informatie over een eventueel vervolg komen. Hieronder de informatie zoals die over deze bijeenkomsten gedeeld is

Informatie over mini proeverij op 1 november jl.

Bij bouwondernemingen werken veel vrouwen in uitvoerende, technische en administratieve (uta) functies. Jij ook? Dan organiseert FNV Bouwen & Wonen speciaal voor jou een Proeverij, waar je kennis kunt maken met verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in je baan en privéleven. We organiseren De Proeverij voor leden en niet-leden, dus neem gerust je collega’s mee!De Proeverij vindt plaats op 1 november van 17:00 tot 21:15 uur in het BCN Rotterdam (congrescentrum), Barbizonlaan 25 2908 MB Capelle aan de IJssel .

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Professionals FNV en geeft jou de kans om twee workshops van anderhalf uur te volgen. We hebben voor jou de interessantste, leukste en populairste workshops geselecteerd uit het aanbod van Professionals FNV. Je kunt kiezen uit:

 

  1. De kracht van uitstraling

Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen enkele seconden beoordeeld op die ‘buitenkant’. Een positieve, krachtige uitstraling geeft zelfvertrouwen en vertrouwen. Wat wil je uitstralen en vertelt jouw uitstraling die boodschap?

  1. Van stress naar brandstof: benut je inner power

In deze workshop ontdek je de drie geheimen van inner power, waar je in je dagelijks leven veel profijt van zult hebben. Je leert stress om te buigen tot brandstof, een krachtige mindset toepassen om je doelen te bereiken én snel en effectief fysiek, emotioneel en mentaal in balans te zijn. Right here, right now!

  1. Ken je kern

Sommige kwaliteiten leer je aan en ontwikkel je in de loop van het leven. Andere kwaliteiten hebben je van nature: je kernkwaliteiten. Dat zijn jouw specifieke sterke kanten, krachten of positieve eigenschappen. Maar… soms schiet je weleens door en dan wordt je kracht tegelijkertijd je zwakte. Ontdek in onze workshop jouw kernkwaliteiten, je valkuilen en je uitdagingen!

Wat?                De Proeverij voor uta-vrouwen in de bouw
Waarover?      Persoonlijke ontwikkeling in je baan en privéleven
Wanneer?        Donderdag 1 november 2018

17:00 uur         Inloop
17:30 uur         Lichte maaltijd
18:00 uur         Workshops eerste ronde
19:45 uur         Workshops tweede ronde
21:15 uur         Napraten, einde

Waar?               BCN Rotterdam (congrescentrum), Barbizonlaan 25 2908 MB Capelle aan de IJssel

Schrijf je meteen in!