logo uta
Bij bouwondernemingen werken veel vrouwen in uitvoerende, technische en administratieve (uta) functies. Jij ook? Dan organiseert FNV Bouwen & Wonen speciaal voor jou een Proeverij, waar je kennis kunt maken met verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in je baan en privéleven. We organiseren De Proeverij voor leden en niet-leden, dus neem gerust je collega’s mee!De Proeverij vindt plaats op 1 november van 17:00 tot 21:15 uur in het BCN Rotterdam (congrescentrum), Barbizonlaan 25 2908 MB Capelle aan de IJssel .

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Professionals FNV en geeft jou de kans om twee workshops van anderhalf uur te volgen. We hebben voor jou de interessantste, leukste en populairste workshops geselecteerd uit het aanbod van Professionals FNV. Je kunt kiezen uit:

  1. De kracht van uitstraling

Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen enkele seconden beoordeeld op die ‘buitenkant’. Een positieve, krachtige uitstraling geeft zelfvertrouwen en vertrouwen. Wat wil je uitstralen en vertelt jouw uitstraling die boodschap?

  1. Bluffen voor vrouwen

Na deze praktijkgerichte workshop sta jij sterker in je schoenen tijdens onderhandelingen en loopbaangesprekken. Je leert hoe je zelfvertrouwen kunt uitstralen en krachtig overkomt met je woordgebruik en je lichaamstaal. Terwijl je natuurlijk wél jezelf blijft!

  1. Ken je kern

Sommige kwaliteiten leer je aan en ontwikkel je in de loop van het leven. Andere kwaliteiten hebben je van nature: je kernkwaliteiten. Dat zijn jouw specifieke sterke kanten, krachten of positieve eigenschappen. Maar… soms schiet je weleens door en dan wordt je kracht tegelijkertijd je zwakte. Ontdek in onze workshop jouw kernkwaliteiten, je valkuilen en je uitdagingen!

Wat?                De Proeverij voor uta-vrouwen in de bouw
Waarover?      Persoonlijke ontwikkeling in je baan en privéleven
Wanneer?        Donderdag 1 november 2018

17:00 uur         Inloop
17:30 uur         Lichte maaltijd
18:00 uur         Workshops eerste ronde
19:45 uur         Workshops tweede ronde
21:15 uur         Napraten, einde

Waar?               BCN Rotterdam (congrescentrum), Barbizonlaan 25 2908 MB Capelle aan de IJssel

Schrijf je meteen in!

Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom op de uta mini-Proeverij! Schrijf je hier meteen in.

Aanmelden voor Mini proeverij voor UTA vrouwen

Geef je workshop voorkeur aan en laat je contactgegevens achter; We sturen je een bevestiging voor de bijeenkomst op de 1e november in Capelle aan de IJssel.
  • Onze Miniproeverij start om 17:00 (met een lichte maaltijd) en is rond 21:15 afgelopen.
  • Ter voorbereiding.

Jouw eerste keuze kun je sowieso volgen; voor de tweede keuze doen we ons best dat in te passen.

Maar: wees er snel bij, want vol = vol!