Professionals FNV is betrokken bij projecten voor professionals werkzaam in de Finance. Met name op het gebied van loopbaan en beoordelen zijn er, (soms zelfs met afspraken in de CAO) diensten die onder de vlag van Professionals FNV medewerkers ondersteunen.

Bedrijven in deze sector zijn onder andere:

ABN AMRO , ING, Rabobank , Deutsche Bank , Aegon, SNS Reaal of Royal Bank of Scotland ? Neem dan ook een kijkje op de bedrijfspagina van jouw bank voor specifieke informatie en relevante ontwikkelingen.

Net als in andere sectoren zitten deze professionals met hun eigen vragen omtrent werk, loopbaan en organiseer werk en leven.

De vernieuwde vakbeweging

Als eerste resultaat van nauwe samenwerking binnen de nieuwe vakbeweging zijn vakbondsprofessionals uit de commerciële dienstverlening, de bouwwereld en de overheid betrokken om voor al deze professionals een passend aanbod te creëren.

De professional in de crisis

Met name over oplossing en vragen die te maken hebben met de crisis. Daarover zijn er interessante artikelen te vinden onder het thema De crisis . Verder vind je interessante artikelen over het stuur in eigen hand houden en werken aan je CV op
multimedia CV en antwoorden over ontslag , afspiegelen de kantonrechtersformule etc.

Thema Kwaliteit van het werk

Ook wordt gedacht om eek een nieuw thema te introduceren dat met name voor deze groep een grote drijfveer is achter hun werk. Het gaat om de kwaliteit van het werk. Met afstoten van steeds meer werkzaamheden en steeds meer inkrimpingen komt het werk van jouw als financieel professional niet in het gedrang? Geef alvast je input voor dit thema kwaliteit.