Ook in 2019 organiseert FNV ICT in samenwerking met Professionals FNV meer ICT Meet Ups . Daarbij staat ontmoeten en jezelf ontwikkelen weer centraal. Deze meetups geven we vorm aan de hand van suggesties uit de eerste bijeenkomsten. De exacte invulling is nu nog niet bekend, maar we werken volgens dezelfde aanpak als afgelopen najaar.

Komend jaar organiseren we een drie meetups in Amsterdam, drie in Utrecht en drie in Rotterdam. Daarnaast nog één of twee in Groningen en Eindhoven. De data van de eerste drie bijeenkomsten zijn nu al bekend. Het programma van volgende bijeenkomsten vullen we samen met deelnemers aan de Meet Ups in.

Concept smaakt naar meer

Het wordt een programma met een viertal workshops waaruit je er twee kunt kiezen. Onderdeel van het programma is netwerken met andere deelnemers. Ook denken we na over een persoonlijk gesprek over je inzetbaarheid waarvoor eventueel vooraf een test kan worden ingevuld. Heb je interesse? Vul dan meteen het aanmeldformulier in en maak eventueel je wensen kenbaar.

Wie kan deelnemen

De ICT meetups zijn bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de sector ICT of die als ICT’er werkzaam is bij een bedrijf of organisatie. De meetups staan open voor leden en niet leden van de FNV. Deelname is gratis.

Kijk voor ideëen ook in het aanbod dat Professionals FNV heeft. Wellicht dat in de ICT Meet Up een tipje van de sluier over een van die workshops gelicht kan worden. Misschien heb je wel heel andere ideëen?

WAAR EN WANNEER?

Onze ICT Meet Ups starten om 17:30 (met een lichte maaltijd) en zijn rond 21:15 afgelopen.