Bij de Belastingdienst volgen de ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart op. Onderwerpen buitelen over elkaar heen en elke dag schreeuwt er wel eentje om aandacht. Tijd om eens stil te staan bij wat er nou écht toe doet: JIJ!

Geef jezelf een cadeautje en kom naar de Inspiratie Bijeenkomst die de BLG van de Belastingdienst samen met Professionals FNV organiseert. Je kunt op deze bijeenkomst twee inspirerende workshops volgen, waarbij jijzelf helemaal centraal staat. Van deze workshops kun jij er 2 kiezen:

  • Tot hier en niet verder
    Een afspraak op een vervelend moment, een klus waar je niet op had gerekend… ‘Nee’ zeggen is soms best lastig. Waar liggen jouw grenzen eigenlijk? En hoe bewaak je die? In deze workshop leer je beter ‘je grenzen aan te geven’. Zodat jij de regie houdt!
  • Ontdek je talent
    Jij bent een talent. Jij bent geboren met een speciale aanleg voor iets. Iets dat je heel gemakkelijk afgaat. Iets waar jij bijzonder goed in bent en wat je plezier geeft. Als je dat talent ontdekt en bewust inzet, vallen leven en werk samen. Want dan werk je met plezier. Dat voelt alsof je gewoon doet waar jij heel goed in bent en dan wil je niets anders. In deze workshop ga je opzoek naar jouw talent en hoe je dit nog beter kunt inzetten in je werk.
  • Warrior op de werkvloer
    Deze workshop leert je drie geheimen van de warrior (de krijger) toe te passen, waar je in je dagelijks leven veel profijt van hebt. Dan buig je stress om tot brandstof en kom je fysiek, emotioneel en mentaal snel in balans. Right here, right now! Ga met (nog) meer plezier naar je werk en bereik je doelen. Spreek de warrior in jezelf aan en laat je niet belemmeren. Je zult ontdekken dat deze nieuwe manier van omgaan met jezelf ook positieve reacties van je omgeving en collega’s uitlokt.

De eerste Inspiratie Bijeenkomst organiseren we op donderdag 16 mei.

Wanneer: 16 mei 2019
Waar: FNV Regiokantoor, Derkinderenstraat 2, Amsterdam
Programma: 17:00 uur         Inloop
17:30 uur         Lichte maaltijd
18:15 uur         Workshops eerste ronde
19:45 uur         Workshops tweede ronde
21:15 uur         Napraten, borrel, einde