Professionals FNV is betrokken bij projecten voor professionals werkzaam in de High tech industrie. Met name op het gebied van loopbaan en beoordelen zijn er, (soms zelfs met afspraken in de CAO) diensten die medewerkers ondersteunen. Professionals FNV onderzoekt de interesse bij High tech professionals voor aanvullende steun.

De FNV bij Hightech bedrijven

Als FNV zijn we vaak ook nu al actief binnen de diverse Hightech bedrijven. Wellicht vind je je eigen bedrijf terug met meteen de bestuurder die namens de FNV  over de vloer komt

Bedrijf; Wat doet de FNV er al? Wie is de bestuurder?

  • Philips; cao en sociale plannen door Ron Peter FNV Metaal.
  • ASML; cao Metalectro en eventueel sociaal plan door Peter Reniers FNV Metaal.
  • Canon –  OCE; cao en sociale plannen door Gerald Maenen FNV Metaal. Canon viel onder de ICK CAO door Ger Klinkenberg FNV Ict.
  • NXP; cao Metalectro en eventueel sociaal plan door Maria Sigmund FNV Metaal.
  • MSD; cao en sociale plannen door Aranka Ouwehand FNV Industrie.
  • Anteryon: cao en sociale plannen door Ger Klinkenberg FNV Zakelijke Dienstverlening.

De professional in de crisis

Over vragen en oplossingen die te maken hebben met de crisis hebben we verschillende artikelen. Interessante artikelen zijn te vinden onder het thema De crisis . Verder vind je interessante artikelen over ‘het stuur in eigen hand houden’ en ‘werken aan je CV’ op multimedia CV en antwoorden over ontslag , afspiegelen de kantonrechtersformule etc. Of lees de artikelen die gaan over: loopbaan of organiseer werk en leven.