18 april: UTA proeverij

Bij bouwondernemingen werken veel vrouwen in uitvoerende, technische en administratieve (uta) functies. Jij ook? Dan organiseert FNV Bouwen & Wonen speciaal voor jou een Proeverij, waar je kennis kunt maken met verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in je baan en privéleven. We organiseren De Proeverij voor leden en niet-leden, dus neem gerust je collega’s mee!De Proeverij vindt plaats op 18 april van 17:00 tot 21:15 uur bij FNV (Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht).

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Professionals FNV en geeft jou de kans om twee workshops van anderhalf uur te volgen. We hebben voor jou de interessantste, leukste en populairste workshops geselecteerd uit het aanbod van Professionals FNV. Je kunt kiezen uit:

 

  1. De kracht door uitstraling

Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen enkele seconden beoordeeld op die ‘buitenkant’. Een positieve, krachtige uitstraling geeft zelfvertrouwen en vertrouwen. Ontdek handige eye openers om te zorgen dat jouw persoonlijke presentatie en communicatie passen bij jouw charisma.

  1. Van stress naar brandstof: benut je inner power

In deze workshop ontdek je de drie geheimen van inner power, waar je in je dagelijks leven veel profijt van zult hebben. Je leert stress om te buigen tot brandstof, een krachtige mindset toepassen om je doelen te bereiken én snel en effectief fysiek, emotioneel en mentaal in balans te zijn. Right here, right now!

  1. Ken je kern

Sommige kwaliteiten leer je aan en ontwikkel je in de loop van het leven. Andere kwaliteiten hebben je van nature: je kernkwaliteiten. Dat zijn jouw specifieke sterke kanten, krachten of positieve eigenschappen. Maar… soms schiet je weleens door en dan wordt je kracht tegelijkertijd je zwakte. Ontdek in onze workshop jouw kernkwaliteiten, je valkuilen en je uitdagingen!

Wat?                De Proeverij voor uta-vrouwen in de bouw
Waarover?      Persoonlijke ontwikkeling in je baan en privéleven
Wanneer?       Donderdag 18 april 2019

17:00 uur         Inloop
17:30 uur         Lichte maaltijd
18:00 uur         Workshops eerste ronde
19:45 uur         Workshops tweede ronde
21:15 uur         Napraten, einde

Waar?               FNV – Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht

Schrijf je meteen in!