7 februari 2020: Solliciteren.
Ga goed voorbereid het sollicitatiegesprek in!
Na deze intensieve workshop weet je hoe jij je optimaal kunt voorbereiden en waarop je kunt letten tijdens het gesprek. In een kleine groep deelnemers werk je, samen met anderen, aan je houding en uitstraling. Je krijgt feedback van Karen de Vries en de overige deelnemers.

Ledenvoordeel

Vul onderstaand formulier in. Leden kunnen de workshop gratis volgen  Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Aanmelden voor workshop 'sollicitatiegesprek voeren'

  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • (of zou je willen werken) Deze en de volgende drie vragen ter voorbereiding voor workshopleider
  • Alleen FNV leden kunnen gratis meedoen aan de workshop. Nog geen lidmaatschapsnummer vul 0000 in en onderstaande geboortedatum
  • Gebruik a.u.b. geen komma's i.v.m. verwerking
  • FNV gaat vertrouwelijk om met je gegevens en deelt die niet met andere organisaties. Je gaat ermee akkoord dat we je eventueel via e-mail en/of telefonisch benaderen. Soms worden er tijdens workshops foto- en/of filmopnames gemaakt voor publicatiedoeleinden. Wanneer je dat beslist niet wilt, meld je dan even bij de organisatie, dan zorgen we dat jij buiten beeld blijft.

Na verzenden zul je een bevestiging van ons krijgen over definitieve workshop gegevens en plaatsing. Workshops worden gevuld op volgorde van aanmelding.
LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl