Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling in je baan en  privéleven? Dan ben je van harte welkom op onze Proeverij, hét Festival van jouw ontwikkeling. Voor leden en niet leden.
Op 16 maart organiseert Professionals FNV namelijk een bijzondere middag: De Proeverij als (voor)proefje, waarin je (opnieuw) kennis kunt maken met onze workshops, lezingen bij kunt wonen en try outs kunt meemaken en beoordelen. We organiseren de Proeverij voor leden en niet-leden, dus neem gerust een vriend of familielid mee. Want als je één van onze workshops hebt gevolgd dan weet je: dat smaakt naar meer!

Programma

  • Wat? De Professionals FNV Proeverij
  • Waarover? Alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling
  • Waar? Centraal vakbondshuis FNV, Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht
  • Wanneer? Vrijdag 16 maart 2018, van 13:00 tot 17:30 met aansluitend borrel tot 19:00

Download de app!
Ons programma met meer dan 25 verschillende activiteiten vind je in onze Proeverij app. Die kun je downloaden in de App Store of Google Play (zoek op Networkapp) of via je browser (https://get.networkapp.eu/). De code van De Proeverij is 1603. We waarderen het als je ons vooraf laat weten dat je komt via het onderstaande formulier. Maar we geven je graag een voorproefje:

Veranderen? Gebruik je hersens!

Herken je dit? Je gaat vanaf vandaag gezond eten en meer bewegen. Het is nú afgelopen met dat gepieker. Maar waarom stranden je goede voornemens? Hoe graag je rationeel ook wilt veranderen, je hersenen kunnen je (onbewust) tegenwerken. Ayca Szapora geeft antwoord op de vraag: hoe werkt verandering in het brein? Kunnen we onze hersenen vóór ons laten werken in plaats van tegen ons?

Social media: klaar voor een nieuwe baan

Vraag je je ook weleens af wat je nou moet met LinkedIn en wat je er wel en niet op moet zetten? Dan is het tijd voor een LinkedIn pitstop! Mooi extraatje: er staan een professionele fotograaf en visagist klaar om een goede profielfoto voor je te maken.

Een krachtige uitstraling

Aan de buitenkant kan niemand zien of je aardig, slim of getalenteerd bent. Toch word je binnen 30 seconden beoordeeld. Merianka Lesage leert je van je uitstraling een marketinginstrument te maken.

Elevatorpitch

Ontdek wat jou uniek maakt en hoe je jezelf kort en krachtig presenteert. Dat mag je dan later in de praktijk brengen. In de lift!

Let it go, let it go…

Ben je ergens boos, gefrustreerd of verdrietig over? Gooi ermee, breek, verscheur of verbrand het en zet er definitief een punt achter. Het Loslaatspel lucht enorm op!

Doorlopend wat te doen

Naast de workshops is er doorlopend iets te doen op De Proeverij, zoals het kwaliteitenspel om je talenten te ontdekken of de Koerskaart, waarin je ziet of jouw loopbaan nog ‘op koers’ ligt. Of ga speeddaten en bevrijd de held in jezelf. Je zult je geen seconde vervelen!
Wil je je nu alvast aanmelden? Wees er snel bij, want vol is vol! Meld je dan hieronder aan.

Aanmelden voor proeverij Professionals FNV 2018

Registreer je vóór 1 maart als deelnemer aan de Proeverij van Professionals. Hét festival van jouw ontwikkeling. Hier kun je rondkijken en proeven aan ons aanbod. De dag is 16 maart 2018

Tot ziens op 16 maart!