9 april 2020 De Werkenergie Workshop: een opkikker voor professionals!

De werkende Nederlander werkt gemiddeld 31 uur per week en 45 jaar van zijn of haar leven. Behoorlijk wat tijd, die je het liefst zo gelukkig en energiek mogelijk door brengt. Onderzoek wijst immers uit dat mensen die zich gelukkig en energiek voelen in hun werk, beter presteren, minder vaak ziek zijn, beter omgaan met tegenslagen en meer bevlogen zijn.

De werkenergie workshop is actief, praktisch en brengt inzichten hoe je jouw werkend leven met energie kunnen beleven. Organisatiesocioloog Anne-Marie Backx neemt je in een dagdeel mee in de 8 indicatoren van Werkenergie. En die indicatoren ga je ook bij jezelf testen! Hierdoor krijg je inzicht hoe je vanuit jouw talenten en drijfveren, energiek en van waarde kunt zijn voor jezelf én organisaties.

Ledenvoordeel

Vul voor aanmelding onderstaand formulier in. Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

LET OP!!!! Heb jij je voor een workshop aangemeld maar krijg je niet (per omgaande) de bevestiging? Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan door hier het aanmeldformulier te downloaden. Vul dat in en stuur het dan per mail naar ons toe: professionals@fnv.nl