Onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden, bluffen over je vorige baan, zonder blozen vragen om meer salaris, het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.  Oefen bluffen in de praktijk met onze workshop: Bluffen voor vrouwen.

Wat ga je doen?

In de praktijkgericht workshop leer je hoe je zelfvertrouwen kunt uitstralen en krachtig overkomt met je woordgebruik en je lichaamstaal. Terwijl je natuurlijk wel jezelf blijft. Je leert om beter zichtbaar te zijn en jouw krachten in te zetten.

Wanneer?

Je kunt je als vrouwelijk FNV-lid gratis aanmelden voor de workshop Bluffen voor vrouwen op een van de data op onderstaand aanmeldformulier

Aanmelden voor workshop 'Bluffen voor vrouwen'

  • Ter voorbereiding voor workshopleider. Als je (tijdelijk) geen werkgever hebt geef dan de sector waarin werkzaam was of waarin je werkzaam wilt zijn.
  • Gebruik aub geen komma om lezen van uw beschrijving te vereenvoudigen.
  • Alleen FNV leden kunnen gratis meedoen aan de workshop. Nog geen lidmaatschapsnummer? Vul 0000 in en onderstaande geboortedatum.
  • Gebruik aub geen komma om lezen van uw beschrijving te vereenvoudigen.
    FNV gaat vertrouwelijk om met je gegevens en deelt die niet met andere organisaties. Je gaat ermee akkoord dat we je eventueel via e-mail en/of telefonisch benaderen. Tijdens de Workshop worden foto- en filmopnames gemaakt voor publicatiedoeleinden. Wanneer je dat beslist niet wilt, meld je dan even bij de organisatie, dat zorgen we dat jij buiten beeld blijft.
  • Deze gegevens worden 400 dagen opgeslagen om je op de hoogte houden over deze en een volgende workshops

Aanmelden niet-leden

Alleen leden kunnen zich aanmelden voor de gratis workshop. Meedoen maar nog geen lid? Tijdens de workshop kan je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden kennis met FNV voor € 25,-. Dan ben ook jij welkom op onze workshopavond.

Let op: zorg dat je je na aanmelding voor het lidmaatschap nog wel even apart aanmeldt voor de workshop!


Werkgevers of organisaties

kunnen op IN COMPANY een aanvraag formulier invullen. Professionals FNV neemt dan contact met u op.