‘Kiespijn en Keuzestress’, kiezen vanuit jezelf
(Een training op basis van NVC)  (Er zijn nog plaatsten!)

Kost het maken van keuzes je meer moeite dan je zou willen? Merk je dat je belangrijke keuzes voor je uitschuift? Is er een keuze waarvan je de knoop maar niet door kunt hakken? Doe dan mee met de workshop ‘Kiespijn en keuzestress’.

Deze is gebaseerd op het gedachtegoed van ‘Non-Violent Communication’, ontwikkeld door Marshall Rosenberg.

Geweldloze Communicatie

Bij ‘Non-Violent Communication’ of ‘Geweldloze Communicatie’ gaat het erom verbinding te maken met jezelf en (eventueel) met de ander. De essentie is verantwoordelijkheid nemen voor je gevoelens en behoeftes en van daaruit voor je keuzes. Je neemt het zelf in de hand.

duurzame inzetbaarheidIn deze training ga je aan de slag met een voor jou moeilijke keuze. Zowel rationeel, als emotioneel en fysiek. Je maakt verbinding met de gevoelens die je bij deze keuze in je leven hebt. Je duikt in jezelf en maakt contact met de achterliggende behoeftes rondom jouw thema. Ook ga je met je lijf ervaren wat de mogelijke uitkomsten van je keuze voor je (kunnen) betekenen. Bijvoorbeeld door met elkaar te dansen. Aan het eind van de dag heb je meer helderheid over de vraag wat je belemmert bij het maken van keuzes. Dit zal je ondersteunen het creëren van het leven dat jij graag wilt. Want keuzes maak je continu, elke dag.

Datum en locatie: Vrijdag 20 november 2015 van 13:00 – 17:00 of
Woensdag 9 december 2015 van 13:00 – 17:00 uur
en daarna een gezamenlijk borreltje.
Varrolaan 100  3584BW, Utrecht.

Opgeven: Wil jij deelnemen aan deze workshop? Stuur dan een
E-mail met een beschrijving van de keuze waar je niet uit komt. En vermeld ook de datum wanneer je deze workshop wilt volgen.
Kosten: voor leden gratis, niet-leden betalen 25 euro (kosten kennismakingslidmaatschap)