In deze workshop krijg je naast de basis kennis en vaardigheden over acquisitie ook direct toepasbare praktische tips. Daarnaast werk je aan jouw elevatorpitch, die je ook handig kunt gebruiken voor bijvoorbeeld jouw website en blog.

Na afloop van deze online workshop:

  • Weet je wat acquisitie inhoudt
  • Weet je hoe je met succes potentiële klanten benadert
  • Heb je een profieltekst
  • Ken je jouw zakelijke sterke en minder sterke punten (SWOT)
  • Heb je jouw eigen elevator pitch
  • Acquisitie die bij je past

Acquisitie betekent opdrachten werven. Verkopen is de volgende stap. In deze workshop krijg je antwoord op vragen als: Hoe benader je potentiële opdrachtgevers? Hoe maak je een eerste afspraak? Maar je komt ook meer te weten over welke acquisitie het beste bij je past. Logisch dat je in veel gevallen uit je comfortzone moet komen, maar een aanpak moet wel bij je passen.

Resultaat van deze workshop: je weet hoe je met (potentiële) opdrachtgevers in gesprek gaat over de raakvlakken tussen hun situatie en jouw dienst of product.

Interactief en samen
In de online workshop maak je opdrachten, die je in duo’s of gezamenlijk bespreekt. Je ontvangt daarbij feedback op op het resultaat van de oefening.

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Klik hier voor meer informatie

Of