Hoe zit jij in je energie? Ben jij nog met de juiste dingen bezig of ben je de puf even kwijt? Wil je dingen veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waar liggen jouw kansen nu?

Zit jij even vast door het jaar 2020 en kan je misschien wel een zetje gebruiken om je creativiteit weer terug te vinden? Leg de focus weer op dingen waar jij energie van krijgt en zie en creëer kansen voor het nieuwe jaar! Laat deze training jouw goede start zijn!

Deze workshop wordt verzorgd door Nicole de Leeuw (Stease Training) & Lotte van Sprang (The Powerful Workmode)

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

 

Aantal deelnemers: 10-12 personen

Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

 

Klik hier voor meer informatie

Of

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.