Passie is de grootste bouwsteen voor jouw geluk: een reden om te blijven leren, nieuwe ervaringen op te doen en anderen te ontmoeten waarmee je je passie deelt hebt. Uit passie komt groei en daarmee ontwikkel je je sterke punten. En juist dat vergroot je zelfvertrouwen. Hoe meer je je blijft ontwikkelen, ook op de gebieden waarin je geen vertrouwen hebt, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Zo voegt passie heel veel waarde toe aan je leven, waarde die pas echt gaat tellen als je die deelt met anderen. Dit is de reden waarom gelukkige mensen de neiging hebben om extern te focussen, om andere mensen te helpen, in plaats van zich te richten op zichzelf. Om dat te bereiken leer je in deze workshop te zorgen voor jezelf en anderen, vanuit je eigen kracht en authenticiteit. Met Alan Bredenhorst en Jerry Rijstenbil kom je te weten waar jouw passie ligt en waar kan je nog groeien. Je ontdekt het aan de hand van deze interactieve workshop.

Gratis voor leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.