Omgaan met onzekerheid en stress
Deze online training is bedoeld voor iedereen die te kampen heeft met onzekerheid en stress. De training is erop gericht om meer inzicht in jezelf te krijgen en meer grip op je handelen. In deze training (van 3x 1,5 uur) komen de volgende onderdelen aan bod

  1. Wat is stress? Uitleg over wat er in je lijf gebeurt en hoe je stress kan reduceren als het ongezond voelt. Waaruit bestaat jouw onzekerheid? Hoe komt die tot stand? Over Mindset: de samenhang tussen gebeurtenis-gedachten-gevoel-gedrag.
  2. Hoe help je jezelf als je jezelf dwars zit. Vertrouw op jezelf, op je flexibiliteit en improvisatie-vermogen. Over focus houden en structuur.
  3. Wat speelt er op je werk? Wat gebeurt er met jou? We behandelen de Cirkel van Invloed en betrokkenheid van Covey. Werk de ellendigste scenario’s uit en onderzoek waarop jij invloed hebt.

Voorafgaand aan de training heb je een kort gesprek met de trainster om te horen wat jouw behoefte is en of deze training zinvol voor je is/ zinvol aan te passen is voor jou.

Deze online training wordt verzorgd door trainer Laura Hagt (DitSpeelt).

Meld je via deze link aan voor de online workshop ‘Omgaan met onzekerheid en stress’.

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan deze workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.