Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, die met het vraagstuk zitten “Hoe kan ik het beste mijn vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld mijn pensioen? Of hoe kan ik meer rendement behalen met mijn vermogen en welke mogelijkheden zijn er?”

In deze online workshop maak je kennis met verschillende manieren om vermogen op te bouwen en maak je kennis met wat beleggen is. Plus tips hoe je praktisch jouw eigen vermogensplan kunt opzetten. Hierbij maakt het niet uit welk bedrag jij wil investeren: er is geen minimaal vereist bedrag. Het maakt ook niet uit of je voornemens bent om één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt is deze online workshop zeer geschikt.

Deze online workshop, in 2 delen, wordt verzorgd door trainer en vermogensbegeleider Natie Angela (Beleggen met Angela).

  • Deel 1 staat: maandag 25 mei | 10:00 – 11:30 uur
  • Deel 2: woensdag 27 mei | 10:00 – 11:30 uur

Minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers

Meld je via deze link aan voor de online workshop ‘Hoe bouw ik vermogen op als zzp’er?’

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.