Herken je dit? Je stopt écht met roken, of je gaat vanaf vandaag gezond eten en meer bewegen. Het is nú afgelopen met dat gepieker of zenuwachtig zijn voor een presentatie. En er moet nu echt wat veranderen binnen het team waarin je werkt. Maar helaas… al na een paar weken stranden je goede voornemens. Want hoe graag je rationeel wilt veranderen, je hersenen kunnen je (onbewust) behoorlijk tegenwerken. Neurowetenschapper Ayca Szapora neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die jouw hersenen met je uithalen. Op interactieve en humoristische wijze belicht zij hoe verandering werkt in ons brein en hoe je dat brein een handje kunt helpen.

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn sommige  workshops ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.