Intervisie is een waardevolle methode om te werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden, bewustwording en beroepshouding. Bij intervisie nodig je elkaar uit tot zelfreflectie, ondersteun je elkaar, vergroot je je deskundigheid en leer je voortdurend van praktijkervaringen van en met elkaar. Je komt vrijwillig, frequent en op gelijkwaardige basis bijeen.

Wanneer is intervisie interessant voor jou?

  • Als je, als professional (zelfstandige of in loondienst), alleen of samen werkt en graag wil weten hoe anderen hun vraagstukken oplossen.
  • Als je graag collega’s, ook uit andere beroepsgroepen, wil helpen met het oplossen van bijvoorbeeld beroepsmatige kwesties, maar ook met vraagstukken, die met het persoonlijk functioneren te maken hebben.

In deze workshop maak je kennis met verschillende intervisiemethodieken en de kracht van het stellen van de juiste vragen. Je krijgt ook tips hoe je praktisch jouw eigen intervisiegroep kunt opzetten.

  • Er wordt gewerkt met eigen praktijkcases.
  • Je maakt kennis met verschillende intervisiemethodieken (roddelmethode, incidentenmethode, succesmethode)
  • Aan het einde van de workshop heb je handvatten om zelf van start te gaan met een intervisiemethodiek.

 Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €50,- in rekening te brengen.

Aantal deelnemers: 6-10 personen.
Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet of afgezegd. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Klik hier voor meer informatie

Of