Jouw doel is: nieuwe opdrachten werven via jouw website. Wij laten je zien welke tekst belangrijk is voor jouw doelgroep. Je leert hoe je zichtbaar en vindbaar wordt voor nieuwe klanten. Je leert hoe je bezoekers vasthoudt met je tekst. Bijzonder in deze online workshop is dat we de tekst van jouw eigen website scannen op doeltreffend taalgebruik. Echt maatwerk dus!

Wil je optimaal van deze workshop gebruik maken? Stuur dan de link naar je website naar zzpacademy@fnv.nl. Doe dit uiterlijk 1 week voor de datum van de workshop, dan bespreken we jouw webtekst tijdens de workshop.

Na afloop van deze online workshop:

  • Weet je hoe een website jouw acquisitie ondersteunt
  • Weet je hoe je met succes klanten benadert
  • Is de tekst op jouw website helder en pakkend
  • Heb je jouw eigen elevatorpitch geoptimaliseerd
  • Resultaat van deze workshop: Je weet hoe je de tekst op jouw website prikkelend en uitnodigend maakt.

Aan de slag met zichtbaarheid

In de online workshop maak je korte offline opdrachten, die je in duo’s of met ons als workshopleiders bespreekt. We zorgen voor voldoende onderbrekingen zodat je gefocust blijft en je de informatie optimaal benut.

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Klik hier voor meer informatie

Of