Het afgelopen jaar kan voor jou als ondernemer hectisch zijn geweest. Je hebt misschien je werkzaamheden moeten veranderen of zelfs beëindigen. Dit alles kan leiden tot onduidelijkheden en (financiële) stress.

Daarom vinden wij het belangrijk om je met deze workshop inzicht en toegang te geven tot bewezen effectieve strategieën (gebaseerd op ons eerder onderzoek aan de TU/e) die je kunnen helpen deze COVID-19 crisis gezond en stabiel door te komen.

Tijdens deze workshop leren we je verschillende nieuwe gedragingen en manieren van denken aan, die kunnen zorgen voor meer grip op jouw business en welzijn in deze tijd. Je gaat zelf aan de slag om deze strategieën toe te passen op je eigen situatie en zo nieuwe ervaringen op te doen.

De workshop bestaat uit twee sessies van 2 uur, verschillende huiswerkopdrachten, een inloopspreekuur, partner besprekingen en twee vragenlijsten. Tijdens de sessies behandelen we theorie, waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan. In de tweede week is er de mogelijkheid om de trainers te spreken tijdens een inloopspreekuur en kun je je voortgang bespreken.

Cursusdata (LET OP: 1 workshop = 3 sessies)

Donderdag 22 en 29 april, 6 mei | 09:30 – 11:30 uur
Donderdag 20 en 27 mei, 3 juni | 09:30 – 11:30 uur

Deelname

Alleen leden van FNV kunnen deelnemen aan de workshop. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Je aanmelding is wel kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend: bij afmelding, minder dan 5 werkdagen voor de workshop of niet komen zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen.

Klik hier voor meer informatie

Of

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.