Als je jouw ideale werkdag in zou mogen vullen, hoe zou deze er dan uit zien? Waar krijg jij energie van? Tijdens deze online workshop ga je op zoek naar jouw sterke eigenschappen en maken we dat concreet door een portfolio in te vullen. Zo’n portfolio is een persoonlijk document waarbij je jouw stappen op de arbeidsmarkt inventariseert en vorm geeft en ook vooruitblikt waar je naar toe wilt met je loopbaan. Pak zelf de regie in je loopbaan en meld je aan voor deze online workshop!

Tijdens de online workshop krijg je hulp bij het maken van een portfolio. Daarnaast maken we ook tijd vrij om te dromen: wat zou je het liefste willen doen? Zodra we scherp hebben hoe jij jouw toekomst voor je ziet gaan we aan de slag om dit concreet te maken. Welke stappen kun je nu al zetten om jouw loopbaanwensen uit te laten komen?

 

Voor wie?

Deze workshop is ontwikkeld voor professionals in de Hospitalitybranche. We gebruiken voorbeelden uit de praktijk van de horeca, catering en recreatie.

Gratis voor leden

Deze workshop is gratis voor leden van FNV Horecabond  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis  met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar doe dat ajb niet op het laatste moment. Bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.

Klik hier voor meer info

Of