Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Iedereen maakt deel uit van meerdere netwerken: collega’s, kennissen, sportcontacten, familie. Kortom: anderen met wie je samen iets wilt bereiken. Uit een goed netwerk kun je veel halen, maar hoe leg je het contact? Hoe verbind je anderen aan elkaar? Welke rol past dan het beste bij jou? Deze masterclass gaat over samenwerkingsrelaties aangaan, contacten onderhouden en je netwerk benutten.

Deze workshop gaat over:
• Netwerkleiderschap
• Samenwerkingsrelaties organiseren
• Contacten onderhouden
• Netwerken benutten
Meld je aan voor deze masterclass als je vanuit een verbindende rol wilt werken om impact te maken en samen verder te komen!

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn veel workshops in onze regionale vakbondshuizen ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Tijdens de workshop kun je je aanmelden als FNV lid. Of meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.