Hoe gaat het met je? Druk-druk-druk! Als je dit herkent, is het tijd voor een Bullet Journal. Want daarmee krijg je gegarandeerd meer grip op je workflow, wat er ook van je geëist wordt – door anderen én door jezelf. Het Bullet Journal is een creatieve en praktische methode die je makkelijk toepast en overzicht geeft in je werk/privé balans, bij meerdere projecten, in deadlines en bij tussendoor klussen. Marianne Eussen geeft je een heldere introductie, waarna je zelf aan de slag gaat om je notitieboek en systeem aan te maken.

Let op: Zorg ervoor dat je een nieuw notitieboek (minimaal A5) en kleurpennen/stiften bij de hand hebt.

Gratis voor leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.

Op dit moment is er geen data beschikbaar wanneer deze workshop weer gegeven wordt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste workshops.