In de bijzondere tijd zijn we anders gaan werken. Het thuiswerken is voor de meesten zowel een zegen als een vloek. Minder of geen reistijd, minder afleiding van collega’s. Maar ook: werk en privé zijn lastiger te scheiden, je wordt thuis afgeleid, discipline is een uitdaging en je mist het informele overleg met collega’s bij de koffieautomaat.  Hoe kun je regie houden in de dagelijkse hectiek? Hoe zorg je ervoor, met alles wat er op je afkomt en alle ballen die je in de lucht moet houden, dat jij ‘de kapitein’ blijft, de juiste prioriteiten stelt en ervoor zorgt dat je daaraan kunt werken? Tijdens, maar ook na de ‘Corona-tijd’.

De training wordt gegeven door Oscar Bulthuis, ondernemer,  auteur en docent Ondernemerschap. Oscar combineert al jaren thuiswerken en werken op locatie. Hij geeft je in deze interactieve training talloze tips om minder te werken en meer te bereiken!

Opzet: de workshop vindt plaats in twee delen, waarbij je na les A een aantal opdrachten krijgt. Op deze manier is de training interactief en pas je meteen toe wat je krijgt aangereikt.

Aantal deelnemers: 4 tot 8 personen. Bij te weinig deelnemers zal de workshop worden verzet. Je wordt in dit geval tijdig geïnformeerd.

Deze workshop bestaat uit twee delen:

  • Les A: maandag 5 oktober van 19:30 – 21:00 uur en Les B: maandag 12 oktober van 19:30 – 21:00 uur

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn sommige  workshops ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-