Leidinggeven is niet alleen een taak voor managers, projectleiders of directeuren. Iederéén heeft af en toe de touwtjes in handen en stuurt anderen aan. Jezelf, je gezin, je voetbalteam, als informeel leider van een groep collega’s. Dus deze workshop over mindful leidinggeven gaat over jou, óók als je geen formele leidinggevende functie hebt.

Leiderschap vereist mentale veerkracht, emotionele wendbaarheid en goed communiceren. In deze workshop krijg je tips in hoe je de kwaliteit van je aandacht vergroot en leer je die inzetten als cruciale hulpbron voor je leiderschap. In plaats van te managen op de automatische piloot leer je een bewuste respons te gebruiken en met een open mind te reageren. Je leert schakelen tussen actie en reflectie.

Gratis voor leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,-.

Let op: Aanmelden is niet vrijblijvend. Afmelden is geen probleem, maar bij niet verschijnen (no show) zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.