Let op: Aan mindful bewegen is niks zweverigs. Het zet denken en voelen met beide benen op de grond!

Denkkracht is steeds belangrijker geworden en ons lichaam zetten we vaak slechts als ‘werktuig’ in, brengt ons, in de ruimste zin van het woord, van a naar b. Tegelijkertijd kan het lichaam ook helpen om van het doen naar het zijn te stappen. Beide zijn voortdurend in meer of mindere mate aanwezig. Als de voorste en achterste voet bij het lopen.

De beste antwoorden en ideeën ontstaan vaak op weg naar de wc of bij de koffieautomaat. Ze borrelen uit het niets op als je de doe-modus even loslaat. In deze sessie gaan we vertragen om zo  op te merken wat er in het lichaam gebeurd. Zo til je jezelf even uit de groef, de sleur van denken en doen. Door je aandacht te sturen want daar waar je aandacht is, daar ben je.

Een wijze beslissing is gebaseerd op de informatie van alle bronnen die ons ter beschikking staan. Jouw intuïtie (buikgevoel) is net zo goed als jouw denkkracht.

Gratis voor leden, soms ook voor niet-leden

Alle workshops zijn gratis voor leden van FNV.  Daarnaast zijn sommige  workshops ook kosteloos voor niet-leden. Je herkent deze aan het groene label in het overzicht. Nog geen lid? Meld je nu direct online aan en maak de eerste 4 maanden vrijblijvend kennis met FNV voor € 25,00.